ahoj mam taky problemik na yarisku dozivaju a potreboval by som menit, lenze, bol som uz vo viacerych obchodoch a tie rozmery su naiake nedostatkove...rep. sa nerobia..
vie mi nekto povedat presny kod a alebo znacku s typm? aby som sa vedel od toho odrazit? alebo niaku www?
hehe mam stejny problem, nemuzu sehnat ten malinkej.... to je tak malej rozmer ze to nikde nemaji... Ostatni poradte kde koupit... krom origo servisu kde to je mastny ....
Já koupil jen gumičky a je to. Teda nejdříve jsem koupil ty uhlíkové, co nepřimrzají, ale ukazalo se to jako špatné řešení, tak jsem koupil "obyčejné" a super, za 60 Kč vše vyřešeno na takové malé vesnické benzince.
pocuvajte a tie stierace nove co ked chytite uprostred tak su ovisnute ako breznevov penis a super priliehaju na okno,tak som si na krabicke vzadu vsimol ze su vhodne na Yaris...tak to nieje pravda prakticky?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
TOm píše:hehe mam stejny problem, nemuzu sehnat ten malinkej.... to je tak malej rozmer ze to nikde nemaji... Ostatni poradte kde koupit... krom origo servisu kde to je mastny ....
v brne maji snad nejvetsi vyber steracu v zidenicich u delnaku v takovym malickym obchudku. na firemni auta jsem tam ted kupoval silikonove gumicky - taky tam byly rozmery co nikde jinde nemeli. a funguji uplne suprove. asi je zkusim i na zadni sterac na yariska
Origo sterace jsou mastny, ale jdou objednat treba jen samotne gumicky, nebo stiratka OPTIFIT, co je vlastne originalni produkt, ale cenove mnohem vyhodnejsi. Pravda...na Yariska zadni sterac ta Optifit varianta neni k dispozici, ale na TS (vyrabenej v japonsku) jde objednat treba jen samotna gumicka.
no ja som to nepotreboval na ts ale na yaris mojej mamy, a nakoniec sme to teda vyriesili tak ze sa kupil len ten vodicov, lebo spolujazdcov stiera este ako tak v pohodke...no a to je 50 ka, a my sme kupili 48cm lebo 50 niak nie je k sehnani... takze na kazdej strane to stiera o 1 cm menej ale je to zanedbatelne takze pohodicka:)...a teraz sa skusim popasovat s tou gumickou iba:)
V sushi (toyota susho modrany) jsem kupoval origo a sterac stal kolem 150kacek. jak velky tak maly
Pred tim jsem mel nejakej neoriginal co jsem koupil na benzince, ale bylo to peklo - po 150km v desti jsem musel vystoupit a namontovat tam z5 original (byt cca 1/2 roku jetej) a byl asi 50x lepsi nez ten neoriginal.
mio píše:pocuvajte a tie stierace nove co ked chytite uprostred tak su ovisnute ako breznevov penis a super priliehaju na okno,tak som si na krabicke vzadu vsimol ze su vhodne na Yaris...tak to nieje pravda prakticky?
ak myslis stierace co sa daju dokupit, neboli hned pri kupe auta, tak ja som ich tiez chcel, lebo na druhe auto som ich kupil a su super, ale problem je v tom ze v obchodoch mi povedali ze taky maly stierac ako je u spolujazdca sa nevyraba... najmensie co su tak som videl 400mm... skoda, lebo hned by som ich vynemil aj keby to bolo o nieco drahsie...
Jak je velky ten nejmensi sterac? Mam k dispozici flat sterace Motip (jako Bosh AeroTwin) za vyborne ceny, prakticky odzkousene na off-roadech - maji super vydrz, na to ze s nimi stiram v lese vetve a jinak bezne bahno , mam je nainstalovane pul roku a porad funguji na 100%. K dispozici jsou v rozmerech od 38 do 61cm (mezitim jsou vsechny velikosti odstupnovane po 2-3 cm)
Mám skúsenosti s BOSCH Aerotwin na Suzuki Swift. Pri aerotwinoch nestačí len správna dĺžka líšt. Musia byť určené na konkrétne auto, inak nebudú správne doliehať kvôli zaobleniu čelného skla.
Infernits píše:Jak je velky ten nejmensi sterac? Mam k dispozici flat sterace Motip (jako Bosh AeroTwin) za vyborne ceny, prakticky odzkousene na off-roadech - maji super vydrz, na to ze s nimi stiram v lese vetve a jinak bezne bahno , mam je nainstalovane pul roku a porad funguji na 100%. K dispozici jsou v rozmerech od 38 do 61cm (mezitim jsou vsechny velikosti odstupnovane po 2-3 cm)
takze na yarise ´04 ma ten maly stierac 34cm... aspon u mna ale ten 38cm by sa tam v pohode zmestil... kolko by stal?