to sem rád že v tom nejsem sámfildis píše:lizzard: Neboj, nejsi sám, já mám taky jenom psa![]()
LaBuS: Dobrá fotka ta se povedla, měl bys jí poslat do nějaký soutěže, třeba bys vyhrál, nj, detičky jsou radost

to sem rád že v tom nejsem sámfildis píše:lizzard: Neboj, nejsi sám, já mám taky jenom psa![]()
LaBuS: Dobrá fotka ta se povedla, měl bys jí poslat do nějaký soutěže, třeba bys vyhrál, nj, detičky jsou radost
Nej tak dál, mě to nevadí, za chvíli je totiž nový rok a tak mi stejně 4 umažešLaBuS píše:... píšu ti jeden trestný bodCharlieCh píše:No tak si furt nestěžuj a půjč pro změnu bouchačku pejskovi, a je to, ne? A nezapomeň ji dobře vybít a zajistit, jeden nikdy neví co se může stát, abychom nesledovali zprávy na téma "nezodpovědný pes nechtíc postřelil..."
možná, ale při mí smůle byde v porotě sedět Charlie s lizzardemfildis píše:lizzard: Neboj, nejsi sám, já mám taky jenom psa![]()
ten jí spíš naučí psát na klávesnici nasadí jí sem jako dalšího agenta aby z nás tahala naše prohřešky a bude jen připisovat prémiefildis píše:LaBuS: Věřím, že jsi pilný tatínek a v brzké době ji to doučíš, není-liž pravda???