Svíčky Champion???
Svíčky Champion???
Zdravím všechny,
chtěl bych znát názor na svíčky Champion. Chci ve své Toyotě Carina E 1,8 GLi vyměnit svíčky za nové. Jak jsem tak pátral po obchodech a tady ve foru , tak jedni doporučují dávat Densa, druzí NGK a jiní odborníci radí, že nejsou špatné Champion.
Co vy na to??
V porovnávacím katalogu od Champion jsem našel typ OE134 za 350,-Kč.
chtěl bych znát názor na svíčky Champion. Chci ve své Toyotě Carina E 1,8 GLi vyměnit svíčky za nové. Jak jsem tak pátral po obchodech a tady ve foru , tak jedni doporučují dávat Densa, druzí NGK a jiní odborníci radí, že nejsou špatné Champion.
Co vy na to??
V porovnávacím katalogu od Champion jsem našel typ OE134 za 350,-Kč.
Toyota Avensis 1.8 VVTi, 95kW, 2001, sedan
Ja som do Karolíny - 4E-FE dával Champion EON a bol som maximálne spokojný. Majú predĺženú životnosť, nastavuje sa na nich o 0,2 mm väčšia vzdialenosť elektród, čím by mala vzniknúť dlhšia iskra. Fungovali skvele, cena bola okolo 250 slovenských, čiže 200 českých chechtákov za kus, čo je oproti klasickým sviečkam dosť.
Teraz idem dať Denso, tým sa nič pokaziť nemôže. Proste japonská sviečka do japonského auta a za nižšiu cenu
Teraz idem dať Denso, tým sa nič pokaziť nemôže. Proste japonská sviečka do japonského auta a za nižšiu cenu

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Re: Svíčky Champion???
Doporučuji denso nebo NGK, ale ani champion nejsou špatnékptr píše:... Jak jsem tak pátral po obchodech a tady ve foru , tak jedni doporučují dávat Densa, druzí NGK a jiní odborníci radí, že nejsou špatné Champion.
Co vy na to??...

Na svíčky denso a NGK to pojede líp než na champion, na které to ale pojede úplně stejně

Samozřejmě do japonskýho auta patří japonský svíčky, proto používám zde oblíbený brisk.

- lake-bodom
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Toto se většinou dělá, když koupíš svíčky, které tam nepatří (je pravda, že naposledy jsem to dělal u jawy 20Jimmi píše:Co to je za hovězinu......???? Pokud vím, vzdálenost elektrod je dána výrobcem motoru a je pro všechny používané svíčky striktně stejná.

(sloupec OE Gap)