škubání při rozjezdu
Hmm, ja mam yarisa ng, ale zatial som skubanie nezaregistrovala.. Vzhladom na to, ze mame ale preplnene parkovisko, idem takych prvych 50 metrov uuplne pomalicky..
Inak, co som si ale vsimla ja..minuly tyzden,ked bola zima, mi yaris po nastartovani zhasol:-( Stalo sa to asi dvakrat.. Jednoducho otacky to asi neudrzali..Pri starte stlacam iba spojku. Nechce sa mi do toho turovat plyn, vtedy to udrzi.. A tak cakam, kym sa opat ochladi, aby som to mohla vyhodnotit.. Ak to bude robit, vraj by som mala ist do servisu, dat si nastavit vyssie otacky..
Mate s tym skusenosti?
Inak, co som si ale vsimla ja..minuly tyzden,ked bola zima, mi yaris po nastartovani zhasol:-( Stalo sa to asi dvakrat.. Jednoducho otacky to asi neudrzali..Pri starte stlacam iba spojku. Nechce sa mi do toho turovat plyn, vtedy to udrzi.. A tak cakam, kym sa opat ochladi, aby som to mohla vyhodnotit.. Ak to bude robit, vraj by som mala ist do servisu, dat si nastavit vyssie otacky..
Mate s tym skusenosti?
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Já jednou nemohl nastartovat po mytí auta. Tak jsem to nechal 30 minut uschnout a bylo to v poho. Minulý rok moc mrazy nebyli, ale přesto jsem nikdy neměl ani po týdením stání problém s nastartováním.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Mal som podobny problem. Odstranilo to toto:
Zohriat motor na teplotu, ked zhasne kontrolka. Vypnut motor a vybrat poistku riadiacej jednotky na cca 5 s. Nastartovat motor a cca 10km mu davat dobre zabrat. Najprv bude strasne lenivy. Riadiaca jednotka si ulozi nove hodnoty a je po probleme. Neviem aku riadiacu jednotku mas, ale u DESNO to funguje. Mam to osobne odskusane.
Zohriat motor na teplotu, ked zhasne kontrolka. Vypnut motor a vybrat poistku riadiacej jednotky na cca 5 s. Nastartovat motor a cca 10km mu davat dobre zabrat. Najprv bude strasne lenivy. Riadiaca jednotka si ulozi nove hodnoty a je po probleme. Neviem aku riadiacu jednotku mas, ale u DESNO to funguje. Mam to osobne odskusane.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
..
reakcia pre fox:
Lamda sonda?? To auto este nema ani rok..je nove, 10tis. km.. Ale dnes rano mi to opat spravilo. Otacky sa neudrzali a hned spadli,ale na druhy pokus v pohode..Tak neviem.. Myslite, ze nastavenie otacok mi spravia v ramci zaruky? D.
Lamda sonda?? To auto este nema ani rok..je nove, 10tis. km.. Ale dnes rano mi to opat spravilo. Otacky sa neudrzali a hned spadli,ale na druhy pokus v pohode..Tak neviem.. Myslite, ze nastavenie otacok mi spravia v ramci zaruky? D.
Caurte.mne sa asi 2x stalo (az po 15 000km,po prehliadke)ze som nastartoval a ked som zaradil spiatocku, motor zdochol. Inac som startoval aj po 5 dni parkovania v zime a bez kadejakych zvukov,problemov,zdochynania.... 

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.