Korekcna sada TOYOTA na skrabance

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mio
Věčnej rejpal

Korekcna sada TOYOTA na skrabance

Příspěvek od mio »

Kupil som si original sadu na zafarbenie skrabancov a oderov od kamienkov, no chcem sa najprv poradit ci uz ma niekto s tymto sprejom skusenosti ako to aplikovat. Je to dvojica sprejov, jeden FARBA a druhy priesvitny LAK. Navod tam je ale, nemam predstavu ako tie spreje pouzit za pomoci prilozenych mini stetcov,ci sa mi ta farba neroztaha,ako to bude vyzerat,ci ten povrch bude mat rozny relief??? neviem...
poradte kto vie...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

nasjskor musis očistit povrch, potom nanesies tubu, kde je farba (aj za pomoci pribaleného stetca-ak su male plochy), po asi 20min nanesies tubu s lakom (tiez je pribaleny stetec -tak ako v prvom vo vrchnaku). Vysledok je dost dobry, clovek kt o tom nevie tak si ani nevsimne ze tam nejake skrabance boli
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

dik za postup,len skor by ma zaujimalo ako to bude vies ked to nanesiem tym stetcom ci nebude vies ako keby husenica vypukla do priestoru trcat...ako jazva... alebo sa to rozleje?alebo ako? a ked nahodou budem musiet striekat,nebude vidno prechody? alebo zase nejake hranice od toho laku naviac?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

po natreti miesta kde do mna narazili na parkovisku a po naneseni tejto farby ani nevidno ze tam nieco bolo-iba ked o tom clovek vie a pozrie sa zblizka. A nezabudni najskor tie nadoby pretrepat!
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Mam SG 99, kupil som si tu sadu, priesvitny lak po case zozltnie a.....
Velmi som spokojny s turtle wax sadou - korekcna ceruzka, je to ako ruz pre zeny, prebehnes s tym skrabanec, vylestis ho prilozenou handrickou a pol roka mas pokoj. Potom to treba z dovodu umyvania auta obnovit.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja mam original toyoťacku korekturu, síce som ho použil tak pred 3 mesiacami-a vôbec nemení farbu na žlto
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

tomko píše:ja mam original toyoťacku korekturu, síce som ho použil tak pred 3 mesiacami-a vôbec nemení farbu na žlto
Podľa obrázku máš striebornú metalízu. Podobnú farbu mám na Honde, tam je to v pohode. Asi to bude viac vidieť na tmavších farbách, na Yarise mám tmavo-zelenú metalízu a tam je to po čase ako päsť na oko. Ťukance od kamienkov radšej riešim korekčnou ceruzkou, alebo T. korektúrou, ale dávam iba farbu, bez laku :(
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ono ked je to original od výrobcu-má originál namiešanu farbu-teda presný kód farby. a preto to nie je vidieť. tak by to mohlo byť aj na tvojom mieste
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Je to tak, farba sedí presne, akurát mám problémy s tým lakom. Určite to bude asi tým, že na tmavších farbách to viac vidieť :shock:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

No ono to nikdy nebude na 100%, ja to napr. spoznám (z ťažkosťou), lebo viem že tam niekde na tom mieste je resp. bol škrabanec. Dôležité je samozrejme dôkladne očistit plochu aj riedidlo ked je to nutne a pri nanasani zas netreba tam nagebat toho vela, asi tak akurat. to iste aj pri laku. myslim ze ked kupis a nanesies budes max. spokojny.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“