spolupráce, pomoc
jj, byly žně, sena, teď zas dávat do kupy co se rozbilo, však je to všade stejné...
no brzdy, ono to bylo celkem jednoduché. To se obere komplet zadní náboj, až zvostane jen trn, ten uřízneš, srovnáš, v mym případě jsem rozpáral i kus nápravy z golfa, kvůli platlím (trn je j nim našroubovanej), to se celý vzalo, přibižně vystředilo(když řikám přibližně, asi 2 dny jsem měřil, at to padne jak řiť na nočník), tak se to navařilo tvrdokovem. No a potem už jen takové blbosti, jako prodloužit hadičky, natáhnout lanka na ručku, atd. prostě drobnosti. foto nahodim pozdějc, musim to vyblejsknout

vše o tobě řekne tvoje auto....
Pomoc Z kupov noveho karburatora
Ahojte mam toyotu starlet 1.3 a robym teraz na nej par uprav chcem sa spitat ako by to bolo ked by som si kupil novi karburator Weber a aj zvodi mal bi som spravene len chcem vediet ci bi som to mohol spravit ze ci i tomu nic nebolo lebo teraz ked som dal dole celi motor a ten karburator je napojeni na neskutocne vela filtrov a podtlakov a predtlakov a este na neviem ci sa to da hm ???????????????????:-)
Voprad vdaka
Voprad vdaka
Toyota Starlet 1.3 55kw 75k
Pomoc Z kupov noveho karburatora
Ahojte mam toyotu starlet 1.3 a robym teraz na nej par uprav chcem sa spitat ako by to bolo ked by som si kupil novi karburator Weber a aj zvodi mal bi som spravene len chcem vediet ci bi som to mohol spravit ze ci i tomu nic nebolo lebo teraz ked som dal dole celi motor a ten karburator je napojeni na neskutocne vela filtrov a podtlakov a predtlakov a este na neviem ci sa to da hm ???????????????????:-)
Voprad vdaka
Voprad vdaka
Toyota Starlet 1.3 55kw 75k