to romusha: Ještě doplním. Psal jsi, že budeš mít ježdění "okolo komína". Pokud ti nevadí že 1.0 je 3-válec, tak je naprosto dostačující! Myslím že to bylo na Autorevue, kde ti někdo psal, že při tak malém nájezdu je rozdíl ve spotřebě přijatelný. Ale podle mě když máš spostřebu ve městě 6 nebo 8,5 SX4, tak to je sakra rozdíl.
Ještě doplním něco ohledně klimy. Myslím, že Toyota odvedla dobrý kus práce. Protože při zapnuté klimě je minimální ztráta výkonu. Dalo by se to porvonat, jako když ti v autě sedí o 50 kg víc. Můžu říc, že když jsme jeli plně naloženi po D1 (z Brna do Prahy), tak nás bylo cca 170 kg lidský váhy + odhadem 50 kg v kufru. Byl jsem s klimou pořád o kapánek rychlejší než kámoš s podobně naloženou C3 1.1 bez klimy. Je pravda, že s klimatizací byly znát ty táhlé kopce, které na D1 jsou. Tam to trochu zpomalovalo

, ale nikdo to není tak, že bych si říkal "ta klima mi ubírá moc výkonu". Můj pocit je takový, že klima ani příliš nezvedá spotřebu.
Ale ještě jednou upozorňuju - auto bez klimy nee
Kámoš 3 měsíce po mě kupoval auto. Vzal C3 1.1 (el. okna, centrál). Když jsem mu říkal "Kup auto s klimou - Yarise

" tak mu vadila cena protože strašně moc si přál elektrický okýnka a ten centrál. Je pravda centrál mi taky chybí, ale ten si můžu přikoupit. On teďka otevírá el. okna - protože mu je vedro - děti to zrovna moc nesnášej a pak jsou v autě nervní - z toho jsou nervní rodiče a pak celá cesta stojí za ho... Po roce ježdění uznal, že se měl nechat ukecat do klimy místo el. ptákovin. Jo a po C3 ani nekoukej. Jediný co jsem na ní přivítal byl lépe polohovatelný volant.
ALE když ten volant je v pohodlné poloze, tak nevidíš otáčkoměr ! Je pravda jezdit podle něj nemusíš, ale už to naštve. Seděl jsem v tom asi pět minut. Prostor pro řidiče je mnohem stísněnější než u Yarise. O prostoru vzadu ani nemluvím. Při cestě na dovču jsem si udělal kufr o kapacitě cca 340 litrů a přesto jsem měl vzadu víc prostoru než v C3. Jo ještě taková drobnost. C3 nemá ukazatel studenýho motoru!