Brzdy v pytli
Brzdy v pytli
Cau. Uz me to pekne nasr.... tenhle mesic sem uz 3x pichnul. Jenze vzdycky predni levi. Uz sem to sundaval desticky vsechno i je to promazany vse funguje ale neska znova. Pokazdy se to zahreje kolo se zastavi a guma se parkrat protoci a je poni. Tak nevite nekdo co s tim?? 

Toyota Carina 1.6 16v 85 kw
Volvo V40 1.8 16v 85kw
Subaru Impresa 2.0 T 160kw
Volvo V40 1.8 16v 85kw
Subaru Impresa 2.0 T 160kw
- lake-bodom
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A nedělá to zadřené ložisko kola? Mohla být prasklá prachovka. Přes ní se dostat do ložiska bordel a to se může zadřít.
Corolla Verso I, 1.8, 8,2l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
Re: Brzdy v pytli
To se ti tak zablokuje kolo,že se ti až protočí plašť? Tak to jsem ještě neslišel.A to se ti blokne jen jedno kolo? Vždyť to by muse být smyk jako hrom................Point píše:Cau. Uz me to pekne nasr.... tenhle mesic sem uz 3x pichnul. Jenze vzdycky predni levi. Uz sem to sundaval desticky vsechno i je to promazany vse funguje ale neska znova. Pokazdy se to zahreje kolo se zastavi a guma se parkrat protoci a je poni. Tak nevite nekdo co s tim??

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Tak to si nedovedu ani představit.To je šílený.A co ložisko na tom kole?Je O.K.? Jiná příčina mě nenapadá.Kuličkové ložisko má kuličky v kleci a tu jsem viděl už několikrát rozpadlou.Kuličky se pok zhluknou na jednu stranu a je vymalováno.Proč jsi to nerozdělal a jezdíš dál?Vždyť můžeš někoho srazit.
To je divný.Osobně bych si od nich nechal napsat papír,že na vozidle nic nenašli.Tohle je nějaký divný.Že by se to kousalo jen tak o vzduch.Vždyť to je hovadina.Point píše:Tak snad uz konecne. Neska sem prijel z toyota servisu zaplatil sem nehoraznou sumu a snad uz prej by se to stavat nemelo. \pricinu mi rekli ze nic nezjistili ale ze je vse jak ma byt tak uvidime.