Jednou takhle v pět ráno mne ze spánku probudilo soustavné nepřerušované troubení z parkoviště, jako když jeden blbec zablokuje výjezd a druhý blbec to řeší klaksonem.
Říkám si, kterej kretén a jdu se podívat k oknu, kde se nic nedělo, průjezd volný, nikdo nikam nejel. Které auto houkalo, to poznat nebylo. Šestý smysl mi radil, ať se jdu podívat, zda ten kterén nejsem náhodou já, a opravdu

Nakonec jsem otevřel pojistky, vyndal keštičky a rval ven jednu pojistku za druhou. Byla to čtvrtá, přesně podle popisu na vnitřku víčka, jak jsem si později všiml

Skoro hluchý jsem zbylé pojistky nastrkal zpět, otřel z uší krev a skoro hluchý se odebral do postele

Problém:
Když jsem rozebral volant, zjistil jsem, že "spínač" je v pořádku, nikde se nedotýká, ani neprobíjí. Celá kovová část volantu je pod proudem cca +3,2 V. Pokud se máčkne na střed volantu, spojí se tato voltáž s kabelem, který vede od spínače (horní kovové části). Žel i když je spínač vyndán, okruh zůstává stále uzavřen. Předpokládám, že okruh 12 V ke klaksonu je uzavírán přes nějaké relé. Pojistka je sdílená s výstražnými blinkry, ty fungují.
Takže můj dotaz zní: Kde je chyba?

Potažmo, je to relé? Pokud ano, které to je a kde leží? Pokud ne, co jiného to může být?
Díky za případné odpovědi.