Vrzání palubní desky
Vrzání palubní desky
Asi po třech týdnech se u nového 1.0 Base Cool začaly objevovat zvláštní vrzavé zvuky z přístrojovky. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Není to nic s čím bych hned utíkal do servisu ale slyšet to je... Díky
to tá klíma je normálny jav aj u iných áut. napr. bracho má audinu - počuť klímu riadne, hlavne keď pracuje naplno, ocov meďak detto. Tak o tu klímu by som nemal až tak strah.
čo sa týka vŕgania palubnej dosky nie je podľa mňa normálne, hlavne tak skoro. Nenarazil si prudku do niečoho? napr. do obrubníka, ostrovček apod?
čo sa týka vŕgania palubnej dosky nie je podľa mňa normálne, hlavne tak skoro. Nenarazil si prudku do niečoho? napr. do obrubníka, ostrovček apod?
aj ja sa pripajam, klima je v pohode,hlavne ak v lete sa zapne na volnobehu pomocny ventilator na kondenzatore,je to OK.hlavne vykon motora na semafore 
Ale to vrzganie, ja som si vsimol ze mam na kazdych dvierkach olepeny taky ako keby kobercek makky na stycnych mini stlpikoch ktore doliehaju na opacnu hranu pri zatvoreni.A to fakt nemoze vrzgat. Napr.kamos kupil cca 6mesiacov skor Yarika a nema to olepene a aj tak zatial mu to po 15 000km nevrzga nic. Ani mne.

Ale to vrzganie, ja som si vsimol ze mam na kazdych dvierkach olepeny taky ako keby kobercek makky na stycnych mini stlpikoch ktore doliehaju na opacnu hranu pri zatvoreni.A to fakt nemoze vrzgat. Napr.kamos kupil cca 6mesiacov skor Yarika a nema to olepene a aj tak zatial mu to po 15 000km nevrzga nic. Ani mne.

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Ja som kupil 11/06 a Skusim to sfotit a ukazem vam co myslim ako to spravili,oblepili ... len pre zaujimavost.T.Y.N.G. píše:Tak já ho kupoval 03/2006 a oblepené nic nemám. V zimě to trocu vrzalo než se auto ohřálo, teď v létě je to OK.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
vrzganie
tak som to skusil sfotit.Jedna sa o ulozny priestor pred vodicom a spolujazdcom,ktore sa otvaraju smerom hore k oknu. Na lavej a pravej strane su tie stlpceky olepene takym niecim plstenym.Ale mozno to vrzganie u Leea je v niecom inom a nie v tychto dvierkach.Len je zaujimave ze kamos to nema(Yaris 06/06)Tiez som si vsimol ze mam na operadlach hlavy cierne kovove tyce a on ma chromovane a ten plast ktory stlacate aby ste operadlo hlavy zasunuli dole/hore ma stvorhranne a ja ovalne.
http://multipics.net/?id=24741&klic=4Kac4pRv&overall=1

http://multipics.net/?id=24741&klic=4Kac4pRv&overall=1
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Tak to tam mám takyT.Y.N.G. píše:Tak na těhle místech bych to nehledal, musím se na to mrkonout

Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Díky moc za nápady, teď mi ho zase manželka na chviličku půjčila
tak jsem chtěl vypozorovat odkud to přichází, nicméně nic se neozvalo. Myslím že to souviselo s mimořádně teplými dny a klimatizací naplno, někde se něco ohřívalo sluníčkem a zároveň chladilo klimou.
No ale teď mi ho žena zase dlouho nepůjčí
tuhle jsem se zeptal kde jsou klíče od mixéru a smrtelně se urazila. Je to její mazlík 

No ale teď mi ho žena zase dlouho nepůjčí