na autorevue mi poradili obratit se i sem
Predpokladam, ze je to neco v nastaveni s vyhledavanim signalu ale po precteni manualu porad nejsem chytrejsi - radio nepravidelne pipa (obcas kazdych 15-20 sekund, obcas kazde dve minuty) a zaboha netusim o co by melo jit
mam tam samozrejme standardni (koncernove) radio/kazeta
zkusil jsem vse povypinat ale porad to pipa.. nejvic ve meste.. proto myslim, ze to bude neco s pritomnosti jine stanice o ktere si to radio mysli ze je pro me proste lepsi.. (obcas se take prepne sam od sebe)
pokud jede uprostred niceho s jednim radiem tak se mi to nestalo
tot zatim me pozorovani.. byl jsem s jinou veci v servisu (znackovy dealer/servis toyoty, ptal se na to a neco tam steloval ale rikal, ze nevi presne
Yaris - pipani standardniho radia - DOPLNENO
Yaris - pipani standardniho radia - DOPLNENO
Naposledy upravil(a) VaclavK dne stř 20.06.2007, 12:43, celkem upraveno 1 x.
Re:pípání
Netuším samozřejmě, co je příčinou pípání tvého rádia, ale měl jsem v předchozím autě rádio Kenwood a to takhle pípalo, pokud jsem si zapnul příjem dopravního rozhlasu a stanice, na kterou jsem si to ručně přepnul, takové hlášení nepodporovala. Rádio mě tak pípáním taky neustále upozorňovalo na nemožnost příjmu dopravního hlášení. Zkus hledat tímto směrem, třeba je to ono.
Re:pípání
to jsem zkousel ...TA jsem vypnul.. (aspon myslim)garant píše:Netuším samozřejmě, co je příčinou pípání tvého rádia, ale měl jsem v předchozím autě rádio Kenwood a to takhle pípalo, pokud jsem si zapnul příjem dopravního rozhlasu a stanice, na kterou jsem si to ručně přepnul, takové hlášení nepodporovala. Rádio mě tak pípáním taky neustále upozorňovalo na nemožnost příjmu dopravního hlášení. Zkus hledat tímto směrem, třeba je to ono.

Re: Yaris - pipani standardniho radia - DOPLNENO
VaclavK píše:na autorevue mi poradili obratit se i sem
Predpokladam, ze je to neco v nastaveni s vyhledavanim signalu ale po precteni manualu porad nejsem chytrejsi - radio nepravidelne pipa (obcas kazdych 15-20 sekund, obcas kazde dve minuty) a zaboha netusim o co by melo jit
mam tam samozrejme standardni (koncernove) radio/kazeta
zkusil jsem vse povypinat ale porad to pipa.. nejvic ve meste.. proto myslim, ze to bude neco s pritomnosti jine stanice o ktere si to radio mysli ze je pro me proste lepsi.. (obcas se take prepne sam od sebe)
pokud jede uprostred niceho s jednim radiem tak se mi to nestalo
tot zatim me pozorovani.. byl jsem s jinou veci v servisu (znackovy dealer/servis toyoty, ptal se na to a neco tam steloval ale rikal, ze nevi presne
<b>to pipani neni mozna PRIMO souvisle s radiem.. kdyz totiz dam radio volume uplne dolu, neslysim hudbu (rec apod) ale pipani se ozyva dale.. ale POUZE pri zaplnutem radiu a pouze ve meste...
neni to nejaky asistent na razeni?

co se tyce vlastniho radia, dosti me stve take funkce automatickeho prepinani na posledni kvalitni stanici .. tzn. posloucham stanici , u ktere obcas preskoci ST (stereo) a ona skoci na posledni "lepsi" ale neda se to vypnout (na radiu pak skutecne sviti jen to ST vse ostatni jsem vypnul)</b>