Ahoj,
netušíte někdo, kde by se daly sehnat na Yarise NG rozpěry mezi tlumiče? Dala jsem na Yaríska 16 kola a v ostřejších zatáčkách se auto poněkud kroutí. Prolezla jsem pár tuningových e-shopů, ale na nového Yarise není snad nic... Díky pokud někdo budete o něčem vědět
aj ja hladam a stale nic.aj ked na www.yarisworld.com som ich videl uz niekolko, len su to vsetko kanadske a us auta odtial sa mi to objednavat nechce SKOTY aky rozmer 16 si dala? ja rozmyslam nad 195 50
Já jsem dala 195/50 16 palců (7 palců šířka ráfku), vypadá to super, ráfky mám Dezent V Dark, když Yarísek stojí u supermarketu na parkovišti, hezčí kola aby pohledal Taky jsem k nim hned sháněla bezpečnostní matice, protože známe lidi, že...
Rozpěru zkusím shánět ještě na ryze sportovních stránkách jako je OMP nebo Sparco, jestli by něco nepasovalo... ale celkově je to na nové Yarise bída.
skus pozriet tu stranku co som dal vysiel.
tie disku tiez na zozname potencionalnych ved su aj trochu podobne tym OZ co mam.daj foto nech vidim ako to vyzera
No jo už týden mám v plánu Yaríska našlechtit a vyfotit ale copak se to dá, když každou chvíli prší? Pořád je špinavej... Ale hned jak to vyjde, dám sem fotku (nebo do profilu) aby ses mohl kouknout... Jakou máš barvu Yarise? Aby to ladilo Na těch kolech je super, že jsou uvnitř černý, takže není vidět brzdný prach, a venku jsou ty leštěný paprsky, vypadá to krásně
mozno trosku hlupa otazka, daju sa dat na 15'' disky so sirkou 6,5 gumy 195/55? nemate to niekto na jariskovi?
druha otazka, nemozem mat pripadne problemy ak by som dal disk so sirkou 6,5 a v technicaku je najsirsi disk 5,5?
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 2007 (Lunarna strieborna)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
To by nejdriv pojistovna musela dokazat, ze diky te sirsi gume byla zpusobena nehoda, coz jak jiste uznate je blbost - treba kdyz vam nekdo neda prednost, s tim asi gumy nemaj nic spolecneho.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
mrazik píše:To by nejdriv pojistovna musela dokazat, ze diky te sirsi gume byla zpusobena nehoda, coz jak jiste uznate je blbost - treba kdyz vam nekdo neda prednost, s tim asi gumy nemaj nic spolecneho.
Nerad ti kazím náladu ale: Pneumatika a disk, které nejsou zapsány ve velkém TP = nejsou pro vozidlo povoleny = vozidlo není technicky způsobilé k provozu na pozemních komunikacích. Zákon je zákon...
Když ti někdo nedá přednost, když pojedeš na neschválenejch papučích, tak ač by se to divný zdálo - jeden z argumentů pojišťovny může být ten, že by jsi to stihl třeba ubrzdit nebo zatočit atd... a tím by škody mohly být menší. Nehledě na to, že vlastně nemáš na silnici co dělat. Jasně - u lehkých ťukanců o nic nejde, ale až tě někdo rozstřelí a vina nebude jednoznačná, tak si piš, že ti ty gumy dokážou hodně ublížit - tohle znám z vlastní praxe - kámoš to měl taky tak podobně... Navíc není moc velký problém vzít atest od disků, velkej techničák a zlegalizovat to.. Bohužel to ale něco stojí...
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06 RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
To Rado SK - fotky Yarise s koly Dezent V Dark jsou nahrané v mojí galerii - tímto nabízím sadu těchhle kol - sešly se mi dvoje, protože jsem ukecávala kdekoho, aby mi je sehnal Nejlevnější cena na internetu je 3.400,-, já nabízím za rovné 3.000,-. Kdyby měl někdo zájem, pište na mail skoty13@seznam.cz. Kola mi prodejce drží do pondělí, tak je to bohužel časově omezené...
Benzín mi voní
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6