Jsem se tu sepisoval s odpovědí a když jsem dal odeslat, tak mi vyskočil login a můj elaborát byl pryč.
Jarson to už pěkně a do hloubky shrnul. 4E nemá žádný olejový chladič (světe div se ani FTE), 4A má aspoň obtokový. Problém není až tak "nějaké krátkodobé" teplotní zatížení, pokud vezmeme v úvahu, že těch 130°C jsem tam měl při běžné jízdě po dálnici (bez zapnuté klimatizace se to drželo do 115°C, vlivem lepšího odvodu tepla z vodního okruhu). Olej v motoru nejen maže, ale i chladí, a lokálně může (a má - např. píst / oblast pístních kroužků) vyšší teploty než co vidíme v olejové vaně, u mě ještě hůře když měřím až za chladičem. Za vysokých teplot dochází ke koksování oleje - takovým pěkným příkladem ze života je přepálený olej při smažení. Nový olej má v sobě aditiva, které pomáhají rozpouštět tyto uhlíkové kaly a úsady, jenže tím, že olej přetěžujeme mu tyto aditiva vyčerpáme a celkový problém se dál urychluje. Pokud to hodně zjednoduším, pak je jednou z příčin vysoké spotřeby oleje u starších motorů, protože mají (krom opotřebených gufer) zapečené stírací kruhy. V praxi snadným řešením je měnit olej častěji, no tím ale neřešíme příčinu. A dodnes na to motory trpí, moje nedávná osobní zkušenost je třeba 1NR v Aurisu/Yarisu, to ani nemluvím o vyložených faux pas jako je GT86 bez chladiče nebo dříve třeba 350Z s nedostatečným výměníkem. Každopádně automobilka není charita, životnostní zkoušky jsou akcelerované a postihují nějaké předpokládané použití. Běžného Frantu uživatele (co nebude mít auto 30 let a >x00kkm, dnes už často uvažovaných 200-250kkm) to přežije.
Celkem to tu plevelíme, no řešil jsem ještě 2 problémy a to odlévání benzínu a oleje. Benzín v levých zatáčkách při stavu méně jak půl nádrže, olej v pravých zatáčkách. Benzín se mi podařilo vyřešit "anti surge tankem" ze staré litrovky od oleje

, olej jsem technicky neřešil, ale pomáhá držet hladinu na horní rysce pokud jedu někam blbnout. Bohužel čas od času mě to potká na sjezdu z dálnice. A to jsem zatím ani nejezdil nějaké lepší pneu...
Jo a samotnému se mi to ani nechce moc věřit, ale vzhledem k tomu, že se v Corollách řešily zrovna brzdy, tak jsem ty ATE dával na předek ve 210 kkm a ještě tak 10-15 tisíc dají... jasně můžeme polemizovat, že zrovna s 4e a nějakou tunou váhy nemají moc práce, no i tak bych řekl za mě dobré.