Yaris denní svícení
V pojistkovce vedle baterky jsem si přeměřil do čeho mi jde proud po otočení klíčkem a k tomu drátu jsem to připojil.Čepo píše:2 Romeo
Dík za info. Kde si připojil bílý vodič (+ zapalování)? Myslím tím konkrétní místo připojení.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Re: Yaris denní svícení
Nazdar
Tak sem se konečně dostal k tomu dennimu svícení...
Rozebrani narazniku byla celkem brnkacka

Horší to byla dát dohromady

Je to zapojene tak jak to ma podle zákona fungovat.
Tady konkretni typ:
http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|I ... G0A9kUgw==

Rozebrani narazniku byla celkem brnkacka

Horší to byla dát dohromady

Je to zapojene tak jak to ma podle zákona fungovat.
Tady konkretni typ:
http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|I ... G0A9kUgw==
Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
Re:
toyotak píše:je to jeste aktualni
Dobrý den, chci se optat, jde u seriového denního svícení MY19 zapnout aby svítila i koncová světla ? Vadí mi to.
Ptám se, zda si to někdo nechal aktivovat /zda je to vůbec softwarově možné. Děkuji
Ptám se, zda si to někdo nechal aktivovat /zda je to vůbec softwarově možné. Děkuji
Ne, vadí mi že nesvítí; právě to je u spousty značek volitelné, zda s denními svítí nebo nesvítí zadní,
u Opel, Rover, MG, Subaru atp. je to možné zvolit.
Důvodů je víc, např. osvětlené tunely, kdy automatika nepřepne na noc a nechci aby mi v tunelu nesvítil zadek.
V Brně je celkem dost tunelů/mám tři na trase.
u Opel, Rover, MG, Subaru atp. je to možné zvolit.
Důvodů je víc, např. osvětlené tunely, kdy automatika nepřepne na noc a nechci aby mi v tunelu nesvítil zadek.
V Brně je celkem dost tunelů/mám tři na trase.
To je naozaj čoraz vzacnejší úkaz na cestách

Inak , teraz nechcem byt za mudreho, mam este vyhlášku 100 , ale myslím, že sa nič nezmenilo a v tuneloch platí doslova povinnost rozsvietit stretávacie svetlá. A to de facto rieši Murphyho problém jasne a strucne. DRL je urcené na niečo iné, než na jazdu za zníženej viditelnosti , co tunel je tiež, aj ked osvetlený. Takže aby sa ti tá automatika Murphy nepredražila na prípadnej pokute, nedaj boh poistnom plnení v prípade nehody. Ak by si totiž mal v takom tuneli ida DRL, porušil si predpis.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
To mě vždycky zajímalo, jak se to dělá. Stačí zatáhnout za nějakou páčku, nebo musíš točit kličkou?biscuit píše: ↑pon 23.11.2020, 20:01 no, to je to, co říkám. jestli ti svítí jiné "žárovky", než hlavní potkávací, zadní světla by svítit prostě neměla. a hlavně v tunelu, by ti měly vpředu svítit hlavní světlomety. není pro lidi jako jsi ty lepší mít stále zapnutá hlavní světla a neřešit vůbec nějaká denní světla?
mimochodem, já mám na všech autech domontované drl a ještě se mi nestalo, že bych někdy zapomněl v tunelu rozsvítit hlavní. u celicy se na to dokonce vysloveně těším! ale je fakt, že jsem divnej - při řízení se věnuju řízení![]()

Kořen slova Toyota je Toy!
Tak to chápu. Kdyby na mě v 10ti letech někdo zablikal klapačkama asi bych mu i vykouřil 

Kořen slova Toyota je Toy!