Spotreba E210 (2019)
Re: Spotreba E210 (2019)
Na druhej strane, dvojlitrovy hybrid ide velmi dobre, aj zrychlenie aj pruznost su vyborne aj na dialnici fajn. O trochu vyssia spotreba, ale nie ovela a to mi za to stoji.
Toyota Corolla 2.0 Hybrid Touring Sports, Comfort-Navi-Tech
Ano je to tak. Párkrát jsem teď zkusil jet mimo dálnici do města z naší vsi a dojedu v pohodě okolo pěti, respektive do pěti litrů. Zatímco když jedu po dálnici, pohybuju se těsně nad 6 litry. Nicméně si opravdu nestěžuji! Jen konstatuji a vlastně mám úplně stejnou spotřebu jako s naftovým bavorem před, co se týče jízdy po dálnici. A vlastně se jedná o skvělou spotřebu, když si vezmu, že je to dvoulitrový atmosférický motor v automatu.
hlavne to poznas v zime, kdy auto zacne topit oproti dieselu 

Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Executive
No nevím, moje ex Laguna 3 1.5dCi topila po 500m 

- a1bert
- Manager Týmu
a nemela elektricky prihrev? 

Měla a v Rollce bych ho také přivítal. Btw hybrid a bufik? Šel by na elektriku?
Je to teda trochu OT v tomto topicu. Ale dieselovej bavorák mi taky topil dřív než jsem vyjel v zimě z vesnice. Tuším, že do všech novějších dávají příhřev.
Presne tak, v e91 sme mali príhrev, takže už po pár m šiel teplých vzduch. Dokonca bola klíma taká inteligentná, že po naštartovaní nefúkala studený vzduch, ale čakal kým sa zohrial ohrev a potom pustilaMoucha píše:Je to teda trochu OT v tomto topicu. Ale dieselovej bavorák mi taky topil dřív než jsem vyjel v zimě z vesnice. Tuším, že do všech novějších dávají příhřev.

Já měl Superba II a tam to začalo topit po 5 km 

Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Executive