Dobrý den, klubaci chtěl bych se zeptat mám dva problémy na toyota corolla 2.0 d4d e12 66kw 2003, první problém je ten že auto nejde připojit na diagnostiku (nelze připojit CPU), nevíte po čem jít? a po čem jít? A druhý problém ten že mi auto padá do nouzového režimu za jízdy a pak cca 1min nenastaruju když má motor svou teplotu tak nenastartuje, nastartuje až trochu vychladne. Mohl by mi stim někdo poradit po čem jít tím že mi to nejde připojit na pc tak jsem v pr...
Mmmm, tak bez te diagnostiky je tenhle problem tezce strileni odpasu naslepo a potme. :/ Prubni jinaou diagnostiku, 2003 bude jeste na starsim OBD. (NE!! na OBD-2). Uplne bohate bude stacit pamet zavad cinanskym modulem za 50kč.... Jde samozrejme diagnostikovat postaru, ale muze se to prodrazit. A celkove je to jako byt krypl na voziku, protoze zpetna vazba z EL. komponent se v domacich podminkach da vyzkouset tak na 30ti procentech el.akcnich clenu... :/ Kdybych ale musel strilet odpasu: hledej zavadu prvni na palivovym systemu protoze je vseobecne znamy ze na d4d se srali vysokotlaky cerpadla... :/ Dobry by bylo zamerit se na zatizeni motoru kdyz spadne auto do nouzaku at se vylouci komponenty na strane saní motoru... a z elektriky bych se zameril na: cidla otacek kliky/vačic, cidla nasavanyho vzduchu MAF/vaha a cidla ve vyfuku. Vyloucit nejde ani ŘJ ta se ale kurewsky blbe diagnostikuje a vetsinou se nato dojde az jako uplne posledni moznost. :/