Dneska tak volám fogimu.... heleee ty prej končíš

coooo ty vole..... ne prej mitsubishi končí v EU.... definitivně.... takže pajero bude solidní veterán někdy

mitsubishi bude stoupat na ceně

hahaha vtipotože joooo

to je fest lepší

a je lepší i v jiných ohledech

interier atd... jde hlavně o interier a komfort.... to je jiná liga než pajero.... i když krásný... problém pajera je že je krásný ale jen z venku... co mě nasralo v pajeru??? fouká tam ty vole profukuje podlaha

resp. zadní dveře.... ale dalo se to použít jako chladnička na sushi....

absurdní..... fučí tam zadníma dveřma.... průvan jako prase....

jsem jeli do itálie... já koupil sushi a řikám ty vole tady je průvan jako svině

joooo mam studenou ruku

tak sem dám sushi

lednice....

zatop kurfa.... je tu zima na nohy

to řikal i brácha.... ty vole pajero je trochu děravý

pak sem to zkoumal na parkovišti.... no jde to těma dveřma skrz... něco tam netěsní

přitom takový krásný auto.... to jo ale vzadu musíš mít silný ponožky

Tohle by si Land Cruiser nedovolil... jakejkoliv.... a v tom je ten rozdíl. Měl bys teplý sushi

ale nezmrzlý nohy.... jako ten průvan měl sílu v Pajeru... sushi no problem, i zmrzlina by se ubránila utonutí ve vlastní šťávě

No pak sem si řikal jako že kdo má vzadu v autě takovou automatickou ledničku.... to má taky něco do sebe náááhodou

:biggNe prostě Pajero je krásný a tim to hasne... Land Cruiser je prostě lepší a to i ten starší 120.... je prostě.... bez debat. Pajero je bez debat hezčí než lc 120 to joooo ale to je málo

v LC 120 rozhodně nemrazíš zadním cestujícím nohy a sushi....

ne nejdřív sem tomu taky nevěřil,,,, je to ale tak,,,,

fakt špatný ty vole....

To sme si ještě dělali s bráchou prdel: hej šéfe já bych zastavil levá noha je úplně zmrzlá

a brácha moje pravá to samý šéfe....

tak já vám tam trochu zatopim.... to nepomáhá šéfe

tady to profukuje jako svině

Nový auto ty píííčo

No ale stejně je to Pajero pěkný

Je to mega pěkný.... aleeee šílený je že tu mrznoucí chybu nikdo neopravil... žádná svolávačka.... nic

vzadu na dálnici prostě umrznou 2 zadní cestující.... v levo jeho levá noha pak další cestující a v pravo jeho pravá noha....

ale sushi v přihrádkách bude cool u obou

hustýýýý.... fogi tuhle závadu neřešil, on si myslel že si děláme prdel... ____

NEEEEEE to si nedělám prdel!!!!
Ty vole já mam ale tu levou nohu totálně zmrzlou... Praha Brenner

pravá je okej... protože to táhne těma dveřma

tak si kurfa přesedněte ne, ty zi omrazíš levou a brácha pravou nohu a budete akorát, hahaha

ty vole vtipálek ty vole

kurfa sushi je ledový... fain

Ne fogi to nebral furt vážně.... nevěřil by tomu... ale fakt to profukuje.... na obou stranách hustě ty vole.... cabriolet

T vepředu nic... ale vzaduuuuu jojojoj

Tohle je mega špatnýýýý.... takže tim pro mě Pajero skončilo... i když se mi líbí

ne konec tohle je fest špatný.... tečka. Ne já nejsem nějak rozmazlenej... aleee když ti mrzne 1 noha a člověku vedle druhá u dveří.... cejtíš rukou průvan, tak je to to fakt špatně.... konec.
já sem za to mít nohy v teple... tak .... aleee stejně je pěkný, takže si ho nechá brácha.... asi tak bych to viděl... sice bude mít prcek vzadu průvan, ale aspoň to nesmrdí jako terrano

[/quote][/quote]
Ne mě by zajímalo jak to řešili jiný majitelé Pajera.... hej je nám zima na nohy

já vám tam přitopim.... hej furt je nám zima na nohy.... tak si naserte

no a proto se to nikdy nevyřešilo... tahle mega chyba....