Kombinace E11 - 1.4vvti za 1.4 4EFE

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Proroke11
Člen Týmu

Kombinace E11 - 1.4vvti za 1.4 4EFE

Příspěvek od Proroke11 »

Zdravím měnil jsem teď motor na Corolle, ale po výměně mi motor startuje už v druhé poloze klíčku a nechce se startér vypnout. Další chuťovka je, že nejde palivo a neháže jiskru.
Co bylo měněno 1,4vvti 73kw za 1,4 4EFE, Převodovka z G6 také imobilizér se vyřešil jednotkou, kabeláž motoru je měněna už po 2he a to je asi vše.
Kontrolky svítí a všechno jinak chodí jen motor startuje dřív a nenaskočí.
Snad je tu nějaký šílenec jako já kdo něco takového zkoušel. Dík za radu
MiBo
Věčnej rejpal

Re: Kombinace E11 - 1.4vvti za 1.4 4EFE

Příspěvek od MiBo »

ZLE ZAPOJENE "vodiče" OD SPINACKY KU STARTERU...atd
(privody AM1,AM2) ...ODVODY-ACC,IG1,ST, / IG2,ST2,
pozri si schemu na tvoj model:
www.cardiagn.com
https://cardiagn.com/toyota/toyota-corolla/

priklad: (iny model)
https://cardiagn.com/overall-electrical ... lla-auris/
-ODVODY "ST"str 24/88 (743-sekcia5 -pole1a2)
AJ DALSIE ODVODY MUSIA SEDIET -POSTUPNE NABEHUJE -RELATKA CIZE OBVODY
(napr.cerpadlo paliva ...atd)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pokud neháže jiskru a palivo tak jste imobilizer buď neobešli nebo není funkční snímání polohy kliky. Máte to asi špatně zapojené. Startér má silový plus přímo od baterky. Klíček spíná rele "ST" a to sepne startovací cívku. Open circuit relé pro pal čerpadlo jste také přendali? Protože corolly facelift s zz motory už měli elektro odlišné a palivo spínala ecu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Proroke11
Člen Týmu

Příspěvek od Proroke11 »

Děkuji za rady a porady palivo už jde jen jiskra ne což ani jít nemůže když mám všude kostru už od ECU tedy místo vstupu + do ECU mi jde - takže pokračuji dál a děkuji všem zúčastněným za snahu mi pomoci.
Proroke11
Člen Týmu

Příspěvek od Proroke11 »

Palivo de všechno de jen mi zbytky starého imobilizéru vypínají vstřiky a s tím už nevím co dělat
Proroke11
Člen Týmu

Příspěvek od Proroke11 »

Tak pánové mockrát děkuji zúčastněným protože už to šlape není lepší zvuk než slyšet motor Japonce prostě slast sice sem nechal ruce jak na motoru tak na elektrice a už chybí jen doložit plasty a maličkosti ale sem fakt happy takže díky chlapi za schémata pomohli. A shrnutí musel sem zapojit imobilizér který je k motoru 4efe a ten je externí od ECU. Dále sem musel přepojit kabeláž která je chycena na palubku tedy horní kabelaz. Ta má přívod na zesilovač signálu přijímače imobilizéru pro interní imobilizér ECU a ten vypíná jen Vstřiky. Takže jsem ho musel obejít a zapojit jak kdyby tam nebyl a to vede do středového sloupku vedle ECU a do budíku a dále za budíky do konektoru a ve finále to vede za pojistkovnici u spojky a to se musí přepojit lepší vyndat palubku.
Takže dík moc.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“