Páni - Mibo , Vojtinac - nepozeral som vsetky linky, ktore Mibo poslal. Mozno tam interval uvedeny je, mozno nie. Ale chcel som ine. Zbytocne sa natahujete. V navodoch - uzivatelskych priruckach naozaj byva coraz menej technickych informacii a je naozaj mozne, ze predpis / interval vymeny tam naozaj nenajdes. Su sice stale hrubsie ( aj tie elektronicke

), ale to preto lebo 90% je o radiu a 10% o bezpecnosti

Info ake hlada Vojtinac je servisneho charakteru a predpoklada sa, ze ho ( ak treba) bude riesit servis. Uzivatel si tak maximalne ma nastavovat navi, parovanie mobilu a ine blbosti a mozno doliat vodu do ostrekovacov. Hotovo. Ostatnym ho nebudu zatazovat, naopak ho pri prehliadke potrebuju ( financne) odlahcit.
Takze by som hladal nie v uzivatelskej, ale dielenskej ( alebo ak chcete servisnej) prirucke.
Ja mam ku kazdemu autu - carina papierova a k honde elektronicka. Tam je vsetko, co bezny clovek na " bezny servis" potrebuje. A este ovela viac veci, do ktorych sa aj tak nikto nikdy bez speci vybavy doma nepusti. De facto do srobky rozobrate vsetky prace na aute. Ale dobre vediet
Kde s k nej dostat?
Carinu mam uz vela rokov, niekde som stiahol pdf, ale stranka uz neexistuje.
HONDU mam od admina z jedneho Honda fora. Uzivatelsku k Honde mi poslal priamo servis, ku Carine bola v papieroch u auta.