Tak supr, mam Win XP + Win 10 na 1 kompu.... paráda...

Bylo to laborování, ale je to vynikající kombinace, pěkně zapnu pc a můžu si vybrat Win 10 pro 64bit / win XP pro 32bit
USB instalace nebyla možná, DVD se mi nechtělo řešit.... tak mě napadlo, že vytáhnu starej ultra starej disk WD Caviar 10GB, takovej bzučák

a použiju ho jako boot disk Win 10 ATA
Nečet sem že by to někdo zkoušel

ale stálo to za to....
Od Bráchy sem dostal usb flash disk win 10, pak sem programem EaseUS v XP naklonoval USB disk na HDD Caviar 1/1 a reboot... YES YES.....

Instalace okej, na SSD Seagate dostal sem se do win 10, ok---- pak sem chtěl vyndat ten bzučící disk Caviar.... jakmile ho vyndáš, nenabootujou Win 10 ????!!!!! What a fuck?????
Zajímavý..... Bzučák zpátky Caviar 10GB.... a boot ok.... prostě ho to pořád používá ???? Nechápu proč????
Ok taaaaakže znova..... druhej pokus.... format SSD.... a usb flash boot win 10 clone na SSD přímo.... EaseUS. automaticky nechal program tu boot část ve FAT32... a zbytek disku nechal nezformátovanou??? šikulka.... fakt chytrej program.
reboot... SSD start instalace.... našla zbytek nezformátovanýho disku SSD a win 10 se instalovaly automaticky v NTFS. Cool.
A jsme tam, takže teď je to tak, že část toho disku je pořád s instalací W10 fat 32, neni vidět jako mechanika normálně, ale nenormálně existuje

Zajíííímavý

Po startu jede fat 32 část, boootuje a během boootu přejde na NTFS...
No tak zajímavej postup, nikde sem o podobným nečet

Výhodu to má, že máš boot instalaci Win 10 vždycky skrytou a pevnou součástí SSD. člověk nemusí nikdy hledat USB flash disk

program EaseUS je ale výýýýbornej.... starej 6.5 verze z XP.... klonuje všechno a perfektně

bez něj ani prd.
Výhodu to má, že startnu XP a mam otroka win 10 nebo obráceně.... a jsou propojený, takže spousta místa a win 10 můžou XP ochraňovat.... čistit

Někjakej problém na XP? reboot.... win 10 a clean slave win XP.... reboot XP fixed....
Takže takhle se daj krásně zachovat win XP pro další generace

.... když zlobí USB boot flash win 10 a bez pálení DVD. 2 super systemy. 2IN ONE

Instalační SSD disk Win 10 navždy
No bylo to laborování a těch restartů...... tak 2 dny sem se s tim jebal.... ale kdybych to dělal znova, tak sem hotovej do hodiny a 1/2

Je to Svéráznej postup.... ale sem rád, že sem na to přišel sám

To člověka nakopne... žvatlalové na netu psali že neeee, že to nende to nende totoooo

kecálkové..... No to víš že jooooo....

Moje XP budou žít navždy!
Jakoooo ale chvílema sem si řikal, že sem v prdeli.... ta bios hláška: "System bootdisk ERROR"..... ta mi dala psychicky dost zabrat....

člověk to vzdal, nasranej total... ale pak musel ultra přemejšlet, jak to celý USB a Microsoft vojebat.
Ani bráchu Ajťáka tenhle postup nenapadnul.... celkem nechápal

.... už měl pro mě i DVD win 10.... tak sem mu volal, že mě napadlo tohle a že DVD nepotřebuju
Ještě si zaslouží fotku testovací WD Caviar.... ty bláááho jak je starej????? 10GB.... to zapojíš a bzučí jako 3D tiskárna 3x víc nahlas

drsnej sound

Ale prostě fachá....
Je to průkopník

modernizace
Chvilka slávy.... pro tenhle testovací starožitný exemplář/ testovací králík

byly tam nějaký fakt old mý data.... ale tak Format.... a první win 10 boot IDE disk byl na světě

Já vám dám USB

parchanti
Kdyby ten disk našli ufoni, tak si řeknou aaaahaaaaa takže takhle kdysi distribuovali humanoidi Win 10 no tak to mě poser
Náááhodou posloužil nehorázně! Respect

distribuční anti-USB/anti-DVD prototyp

Zachránce XP pro přechod na win 10
XP jsou jako KITT knight rider.... dobrá funkční nostalgie
Jo uvidíme ale budou kamarádi XP kde neni nic legal.... všechno i system je warez..... ale dokonale funkční

a vedle jsou Win 10 pro zcela legální.... ofiko. Ne že budete prudit XP Warez, to by bylo zle

Budete se tolerovat a pomáhat si.... třeba sem potřeboval program na focení obrazovky... ten má disk XP warez

copy na win 10 install.... okej.... noooo takže v klidu

Pěkně si budete pomáhat

je to jako mít 2 auta.... ok?

zlobivý XP a vzorný 10 zlobivá celicka a vzorný subaru.... njn

Ale je lepší mít 2 auta a mít 2 systemy.... je to sichr.... přijde mega útok na win 10???? restart XP a jsi v pohodě

Na XP by útočil jen blázen
A obráceně... ne že budou XP žárlit na Win 10.... hele stály asi 300,- 2 krabičky doutníčků.... takže klídek

ale jo stálo to hodně času.... to jooooo ten ale mam.

Nebudete nikdo na nikoho žárlit kurfa

Mam rád vás oba systemy stejně...

Faktem ale je že na win 10 sem musel 3prdele 3prdele věcí zablokovat... a všude dát NE... nemam zájem.... to taky sebralo dost času...

To se u XP dělat nemuselo....

a i když dáš všude ne... tak stejně máš 30 a víc svchost.exe

Já nevim proč ale nikdy sem se nedíval co to je svchost.... asi se na to podivám

To je nejzajímavější program co je.... se rád množí

Náhodou je to supr porovnávat win XP a win 10..... teď maj problém win 7

ty sem přeskočil

resp. sem je zaspal

7 nezájem