Teplota nejde nad 1/2 spíš mě rozhodilo že při velký akceleraci a vytočení se ukazatel snížil a o dost... takže zase vadnej termostat??? no to se musí všechno otestovat, takže sorry jestli pojedu trochu rychlejc... ale jinak se to otestovat nedá

Ta micro loužička pod chladičem je podezřelá.... ale mohla tam bejt z kdysi... a nebo je tam micro únik.... to potřebuju zjistit... 2x celi prohnat 2 okruhy... 1 a sledovat + druhej pro ověření.
dám tam kapesníky... jestli budou nasáklý... tak je to jasný...prostě testovat. Vytáčení, 140-160 klid.... ideální podmínky a při tom čmuchat jestli neucejtim směs do chladiče

jak čičinka zareaguje... dostane pořádně

Takže se ráda proletíš... tam i opačným směrem... když mi něco tajíš

někdy si člověk řiká k čemu to je... co píše... k čemu je vůbec tohle tady.... no a je to k tomu že ty zrovna to čteš a nejsi sám, je spousta magorů co to čtou a i snad magorek

+ si řikám ne nejsem asi normální... ale proč bejt... když vidim normal life nebaví mě... v 35/40 letech jezdit s kočárkem... ne.... nevim proč ale sere mě to... nutí mě to zbavit se sám sebe a zničit se... to nechci... jo je možný že se mam rád až moc, ale prostě nechápu tu logiku resp. jí nesnášim když jí dělaj všichni.... nebudu se kurfa rozmnožovat jako robot.... a jako zvířátka... neni to potřeba... spermíky si klidně zmrazim a použiju je po cca 20-50 letech... DNA bude zachováno... magora microna

Ne jako pro mě fakt neni vrcholem života starat se o dítě... co ječí řve, sere... atd

Prostě když dítě bude, chci se mu věnovat na 1000% a ne jako u mě jen na 100% ale na to abych se o haranta starl na 1000% tak to musí bejt všechno dokonale připravený... že

No ne vůbec si neumim představit situaci že se někdo- žena stará o děti a o mě ne... to je psycho...

Dřív byl člověk co tak moc mrdal byl netvor.... teď by byl superstar

No prostě v pohodě a tak to je

Co je NEJ zážitek.... to je otázka... SEX to neni, co to je? je to schopnost synchronizace... se všim... stromy, lidi... atd.... neznámý zvířátka... to je synchro.... tuhle vlastnost maj lidi co žijou v přítodě.... a ta se dá získat... pochopit, alee stejně tam budou touhy jít do prdele atd----

O další erotiku se postará soudruh Horác z Teplé... takže ho neserte... dobrou noc

Václav Franta z Chrastavy....

Fogi naštěstí nemá potřebu řešit takový starý sračky... ale zná tě a sereš ho.... co s tebou? sereš... i mě... pokusili se zničit celou firmu... to se ale nepovedlo i když okradli stát o miliony.... šmejdi... jeden čas dokonce si lidi mysleli že jsme my ukradli ty miliony.... hovno kurfa.... další fogi vydělal protože je to magor

Byla to strašná věc, chyba... nikdy v životě bych jí neudělal, protože vždycky cokoliv podepíšu bude tam naše oddělení kde je právně všechno totálně bez chybičky... cokoliv i to že si prdnu na veřejnosti bude právně v pořádku... až tak... s nikym nebudu NIKDY jednat bez právníka... atd... nemam kamarády a nechci kamarády.... kamarádky na jednu noc taky ne

já sem chtěl bejt imunní, aleeee prostě beru to... a prostě nepřibližovat se--- joj nechto bejt.... radši... nepřibližovat se... to je ideál...