Si řikám kdo pak mi to píše? Já sem nic neproved, ne fakt ne

Pokuty sem měl jen za parkování.... za posledních 5-6 let... že bych něco proved a nevim o tom... nebo naopak neproved co se měl?

Aleeee Subaru mi píše, tak to bylo pěkný překvápko
Podrobit by chtěli yoshimuru... ta se nepodrobí jen tak

Automat, tlačítko a eye sight nevede.... ale tak když jí přemluvim, možná že se staví, i když se jí to spíš netýká.
Ale jo jen ne hodinu, tohle bude tak na 5 minut... sice chápu že je servis placenej dle času, ale na to já naopak čas nemam... myslim že se chápeme

U mě to půjde prostě mega rychle...

hodinu? No tak to je komický

Takže buďto 5 minut a nebo tam budu asistovat a během tý hodiny si posprejuju všechny šrouby a matky zinkem/ nebo sprejem na elektrony/bubny ze spodu auta....

pár mi jich chybí

v zadu sem to prostříkal, tam sem se protáhnul

Některý jsou fuj fuj.... ale zachránit se daly... no časem Subaru zjistí že bude muset udělat spíš svolávačky na šrouby a matky... že.... ale pšššt

šrouby a matky jsou zásadní problém s velkým P. Jinak cajk... naprostá spokojenost po 5 letech.
dneska sem si spokojenost ověřil... tlačil se mi na prdel nissan, a už fakt otravoval.... vim že za viaduktem (bylo mokro) je cca 90° zatáčka.... v hlubočepích, vim znám to tu, a je nebezpečná, protože tu jezdí hodně cyklistů... vyhazuje... a namokru obzvlášť... tak jo furt se lepil, ale odlepil se před... já na to dupnul, a ojjjjj Subaru jelo jak sáňky... jen se kluzlo.... v cca 70km/h ale přesně, cyklista by přežil, kdyby tam byl, drželo to směr, člověk už po těch 5 letech ví, že musí přidat plyn, když se klouže... perfektní skluz... ale jo nepříjemný to trochu je, když člověk ví že nemá kontrolu, a fachá AWD 50/50... jo mít celicu v tu chvíli FWD, nebo BRZ/GT86 RHD to by bylo tóčo.... vim ale že sem to přehnal, ale přesně tak, aby to auto společně se mnou vychytalo... wow

kouknu do zrcátka a ten parchant ještě ani nevjel do zatáčky... chtěl si mě vyzkoušet... a asi čuměl

To já se vyprudit nechám, ale vim co si dovolit můžu... díky Subaru AWD 50/50.
No každopádně by se tam ale měl udělat jinej povrch asfaltu... hrubej... protože je to tam nebezpečný, ultra už jen proto, že tam jezděj cyklisti... a špatný auto se špatným pilotem tu zatáčku nevybere ani na suchu... stávaj se tam nehody... prostě je to potvora zatáčka, je zrádná... a je nebezpečná. Bál bych se tam ject na kole... fakt že jo.
To místo kde to vyhazuje... nebo to chce uklouznout je tohle:
https://www.google.cz/maps/@50.0382177, ... 6656?hl=cs
Na mokru to vynáší/ klouže při vyšší rychlosti v tom místě přesně co je autoškola, a dost aut bylo v pangejtu... naštěstí tam nejel cyklista... že, ale i to se už stalo...
https://www.google.cz/maps/@50.0383523, ... 6656?hl=cs
Hrubej povrch by to vyřešil... lepší kontakt pneumatik i za mokra... podobně vynášela zatáčka u Lihovaru... vedle benzinky... ta byla zrádná mrcha... ale jakmile se povrch zdrsnil tak se tam mam dojem žádná bouračka nestala už pár let... povrch je mega důležitej.
No problém toho místa je, že neni vidět co je za zatáčkou... neni vidět lautr nic... No jako cyklista bych tudy nejezdil, vzal bych to ulicí Na Srpečku.... v klidu

Protože tam tě někdo smete fofrem.. silnice je ale taky viník... chce to jinej povrch.
Srandovní ale je, že ten zmrd co se snažil na mě tlačit, tak vlastně chtěl abych se naboural

Tak to ti nevyšlo kámo

Znám to tu a znám Subaru ubožáku...

Já na druhou stranu čekal že se za mnou vyřítí ze zatáčky a tam se rozseká.... no tak to mi nevyšlo.... bál se srágora

jel jak barbie

připosral se....

Ale jo pak bych mu i pomoh... proč ne... "kámo to nesmíš takhle rychle jezdit za mnou a lepit se na mě... no snad si to už pochopil... Aaaa AAAno

No tak jindy...

Ale jo to zlo je fascinující... já z něj cejtil zlo že mě otravuje, a snažil se mě vyprovokovat.... to se nechám, ale zase se to prohodilo a chtěl sem vyprovokovat jeho... nene ví že by to nedal

Takový psycho hrátky... ale jo vyhrál sem, subaru to vybralo bravurně a byl z dohledu... čekal ale vyloženě na crash blbínek

provokatér. Člověk se musí nechat umět vyprudit jen do určitý hranice.... to je důležitý... do svý hranice a do hranice auta.... pak je v pohodě a můžeš prudit ty ostatní

V tu chvíli jak to jelo jako sáňky sem si řikal a kurfa... jooooo jeď---- kde je ten zmrd.... nevidim ho... nebyl v zadu, prostě přibrzdil jako holčička co má krámy... bál se, okej tak a teď si Subaru XV už pamatuje... hňup. No kdo je tady šéf?

Subaru ty joudo

No všechno je relativní.... já nerad s někym soupeřim, nebaví mě to... a i sem ignorant... když mě někdo chce prudit, nechám ho

a je mi to fuck... Ovšem někdy prostě někdy je potřeba si tu hru na zvířátka zahrát...

i když je to absurdní... jako o co tomu někomu jde se mnou soupeřit

o vodu? o pivo? o jídlo? benzín, výkon, jak prděj laufy? o ženský? o prachy? no je to spíš pro mě komický

Nerad soupeřim, já sem spokojenej

Tak třeba někdo neni spokojenej že sem spokojenej

No tak v tom případě si dáme souboj