Avensis 1.6 81kw
Avensis 1.6 81kw
Ahoj mám možnost koupit Avensis 1.6 81kw rv. 12/99, najeto 150tis. Předchozí majitel ho má od r. 2006 a najel cca 60tis. Průběžné udělane rozvody, spojka, tlumiče, olej v převodovce, posledních pár zim skoro nejeto, podvozek ošetřeny v pěkném stavu, na autě jen drobná kosmetika (trochu lemy z vnitřní strany ohybu a šrámy od marketu). Motor pěkně čistý, žádný únik a to není vyleštěný na prodej. Co od takového vozu čekat, jaká je tak spotřeba a na co dát pozor abych se nenapalil?
- Tygr
- Věčnej rejpal
Re: Avensis 1.6 81kw
Za jakou cenu to kupuješ?
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
38tis i s druhýma kolama
- ako čo čakať u 20 ročného auta? Hocičo... ja také niečo mám, považujem to za "spotrebovanú" vec a každý rok prevádzky beriem ako zázrak... takže ak sa ti páči, jazdí to "normálne", má to stk aspoň na rok, netečie nič, neprehrieva sa, nie je čistá hrdza prečo nie.... ale s tým že je to vlastne morálny vrak, nieže kupujem auto na 10 rokovmoula píše:Ahoj mám možnost koupit Avensis 1.6 81kw rv. 12/99, najeto 150tis. Předchozí majitel ho má od r. 2006 a najel cca 60tis. Průběžné udělane rozvody, spojka, tlumiče, olej v převodovce, posledních pár zim skoro nejeto, podvozek ošetřeny v pěkném stavu, na autě jen drobná kosmetika (trochu lemy z vnitřní strany ohybu a šrámy od marketu). Motor pěkně čistý, žádný únik a to není vyleštěný na prodej. Co od takového vozu čekat, jaká je tak spotřeba a na co dát pozor abych se nenapalil?
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Spíš mi šlo o to, zda mělo toto auto a motor nějaký obecně známé problémy. Každopádně už ho mám doma. Je to opravdu hezké auto. Kroze minimální téměř nic, spodek byl ošetřený. Po technické stránce to předchozí majitel udržoval, měněno spoustu věcí. Po najetí asi 300km jsem naprosto nadšený. Snad mi to vydrží 

To je dobré autíčko, můj bývaly šéf na tom měl najeto přes 500 kkm. Co se tyče spotřeby vejdeš se do 7 l bez problému si myslím. Gratulace.moula píše:Spíš mi šlo o to, zda mělo toto auto a motor nějaký obecně známé problémy. Každopádně už ho mám doma. Je to opravdu hezké auto. Kroze minimální téměř nic, spodek byl ošetřený. Po technické stránce to předchozí majitel udržoval, měněno spoustu věcí. Po najetí asi 300km jsem naprosto nadšený. Snad mi to vydrží

vydrží, neboj nič. Tá mašina má este dlhý život pred sebou. Samozrejme s udrždou , ktoru netreba zanedbat - hlavne oil servis.
Inak ako sa vraví " ...kým nás EK alebo totálka nerozdelí"
Osobne som 1 a 1/2 roka hladal nahradu za Carinu ( co je predchodca toho co mas ty).
Nenasiel som nic co by ma presvedčilo užitkovou hodnotou, jazdou, pohodlím , nenáročnou, spoľahlivosťou, ekonomikou prevádzky a srvisu.. proste žiadny parameter, ktorý by ma posadil na zadok, proti staraj Carine..Proste nic , co by ma presvedcilo ,aby som za to dal xx tisic eur, lebo je to naozaj o tolko lepšie.
Nakoniec sme kupili Civic . Darmo, este sme stale aj v 50-ke ako decká... proste sme sa previezli na 103kw V-tecu a rozum bol náhle nepodstatný.
Ale Carina zostáva. Pre istotu. Civicovi až tak neverím ako mojej starenke japonskej
.
Inak ako sa vraví " ...kým nás EK alebo totálka nerozdelí"
Osobne som 1 a 1/2 roka hladal nahradu za Carinu ( co je predchodca toho co mas ty).
Nenasiel som nic co by ma presvedčilo užitkovou hodnotou, jazdou, pohodlím , nenáročnou, spoľahlivosťou, ekonomikou prevádzky a srvisu.. proste žiadny parameter, ktorý by ma posadil na zadok, proti staraj Carine..Proste nic , co by ma presvedcilo ,aby som za to dal xx tisic eur, lebo je to naozaj o tolko lepšie.
Nakoniec sme kupili Civic . Darmo, este sme stale aj v 50-ke ako decká... proste sme sa previezli na 103kw V-tecu a rozum bol náhle nepodstatný.
Ale Carina zostáva. Pre istotu. Civicovi až tak neverím ako mojej starenke japonskej

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK