Chtěl bych se zeptat jestli někdo neřešil výměnu opěrky hlavy. Jel jsem teď nějakých 250km a u posledních kilometrů jsem už těžce trpěl. Strašně mě začalo bolet mezi lopatkami, ty svaly tam a bolí mě od včerešjka do teď a bolest neustupuje. Přišel jsem na tom úplně náhodou, když jsem stál na červenou, ale posadil jsem se bokem úplně na středovou konzoli-loketní opěrku a posunul hlavu úplně dozadu tam kde není opěrka hlavy a přišla obrovská úleva a příjemné uvolnění. Začal jsem to studovat kd eje problém a zjistil jsem, že opěrka hlavy je vysunutá o cca 4-5cm dopředu oproti sedačce. Prakticky mě tak opěrka hlavy nutí mít hlavu vystrčenou nepřirozeně dopředu oproti zbytku těla. Pak jsem studoval jestli to jde nějak posunout a jediná možnost je ještě víc dopředu. Díval jsem se pak na jiné auta a zjistil jsem ostatní tu opěrku mají zároveň se sedačkou. Pak jsem si dal polštářek na lopatky a seděl jsem tak o několik cm víc vepředu a bylo to už fajn. A tak se ptám jestli někdo výměnu opěrky hlavy řešil, jestli existuje nějaká možnost jiných opěrek, nebo si mám koupit nějaké polstrování, napadlo mě koupit takové to na zahradní křesla ?
Co vy Vám to nevadí?