SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SUBARU <XV> YOSHIMURA syst3M 4x4

Příspěvek od micron »

Pár fotek s LAVA LED silicon T10... pekelnice, moc se mi to líbí :-) :inlove: :onfire:
Sluší to oběma, Yoshimuře i Celice. fire*show.
Asi dám ještě žlutou folii na mlhovky, ta kombinace svícení s mlhovkama žlutý dole a fire nahoře... to by mohlo bejt zajímavý :-)
Obrázek
Prdel je když nakoníš hlavu do prava, nebo do leva... tak vidíš zadek auta :-) :-) hustej optickej klam.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Winner Subaru XV/Crosstrek BIG WHITE 2018
https://www.youtube.com/watch?v=vxaz4ktx0iE
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Parádní projížďka... krásně nasněženo :inlove:
Obrázek

Obrázek
supra mod? :-)
Obrázek
sněžný okno :-) vydrželo i po jízdě.
Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) micron dne pon 04.02.2019, 00:29, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ještě do druhý hospody- resp benzínky pro pívo :-) už má uvolněný světla, od sněhu, ale supr je že se dá jezdit i s mlhovkama... když se člověku nechce tu krásu sundavat :-)
Jo miluju Subaru v těhle podmínkách, člověk nastartuje a hned se směje :-) 4x4 kočár jak má bejt. Na benzínce ladnej driftík, trochu sem vylekal lidi... to nic to jen subaru se chce bavit :-)
Nemá to chybu... chci víc víc víc sněhu... totální kalamitu :biggrin: to by byl ráj....
No wrx sti by bylo taky zábavný, až do tý doby kdybych ducnul do obrubníku... to se mi stalo už víckrát... XV ale ducne jen gumama, Wrx sti by duclo elektronama, eeeee radši takhle :-) :-) s wrx by to bolelo peněženku :-) :-)
Občas když ťufnu obrubník, kontroluju, a ani ň... perfektní na studi-um. Yokohamy akorát... :bigups:

+ mam tu 1 HOT tip na subaru XV... 2.0 benzín 6MT! 25.000,- km, máme najeto i stejně :-) 2014 je to ségra mýho XV :-) Venetian Red, nej barva... Comfort... supr nabídka, jedinečnej kauf.
https://www.autoscout24.de/angebote/sub ... cd92806f7a
Kdyby mý subaru nový nesponzoroval fogi... bral bych tohle a to ihned... :-) Vim že je to dost dobrá kárka... po 5 letech...nikdy bych jí neprodal. Takže asi tak... 6MT benzín Boxer nemá totiž chybu. VIP. Nechtěl sem to sem dávat... nabízel sem jí bráchovi, fogimu sem to vysvětloval... serou na to... tak je tu. A je jedinečná. V 6MT a benzínu 26000km- jako nová!!!! je to jen pro opravdu znalce... :biggrin:
Je to vlastně poslední verze 6MT co šla do evropy s 2.0 benzínem.... kdysi v tý době měli v usa jen 5MT s benzínem, takovej starej :-).... ale teď maj tenhle ten samej co je v tom autě 6MT a maj z něj radost... my v eu nemůžeme mít už 6MT... jen USA a CAN... já ho mam, a je to bomba... tohle auto ho má taky... 6MT. Je to dokonalý, dá se ject i bez cukání ale musí se to člověk naučit... je to profi... 6MT za den se to člověk naučí tu citlivost... a může ject jako dokonale jemně... a nebo drsně :-) jak je libo.... člověka to naučí... si rozumět s autem...
No těžko se to popisuje... ale většina výrobců aut odepsali 6MT hlavně z důvodu když je to 4x4 AWD že je to prostě ultra citlivý--- mega ultra.... a ne každý hovado tohle dá... Zároveň ale subaru 6MT AWD neni pro hovada že :-) Je pro citlivý hovada :-) takže tak nějak :-) člověk s tim- spojkou musí zacházet z hurta a i jemně.... jinak se 6MT nepochopí.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Systémy AWD subaru, ten první mam nejradši, je takovej jednoduchej :-) prostě 50/50 přesně relativně bez elektroniky.
https://youtu.be/WBQlK89PyxQ

Pak sem koukal, že má Subaru fabriku i v USA, ale Crosstreky/ XV pořád vyrábí v Japan. Imprezu, Ascent, Outback, Legacy si ale vyráběj sami.
http://subaru-sia.wixsite.com/indiana/products
z týhle fabriky maj auta VIN: 4S... Japonský maj klasicky JF...

Dále finální po mnoha letech ? :-) černý na bílým který Subaru XV měli, nebo můžou mít problém FB20 + FA20 BRZ/86 ...
Nikdo to do listopadu 2018 nenapsal konkrétně. Ani nevim jak sem na to narazil v Singapuru :-) Datum od kdy do kdy... prostě všechny auta s FB20/FA20 vyrobený do 5/2013.
530,000 vehicles worldwide are affected wow :-)
"We will work closely with affected customers to replace the valve springs and related parts, free of charge," the company added. :bigups: :listen:
https://www.straitstimes.com/singapore/ ... fo-monitor
Pamatuju si jak mě tu Libor stresoval :-) No šlo o tohle... já sem tvrdil a Subaru CZ taky, že mýho auta 2014 se to netýká, ale úplně jistej sem si nebyl... :biggrin:
Šlo do výroby myslim přesně v říjnu 2013 uff :-) :biggrin: Bylo dobrý nespěchat :-) Žádný "afektovaný vozidlo" naštěstí nebylo ve stejný konfiguraci na skladu good :-)

-----------
Pak tu máme novinky, zajímavý jako... Elektro posilovač a dokázal zavřít v lednu 2019 celou továrnu na celkem dlouho...
"Šéfe tady sem s tim popojel a svítí tam kontrolka... to by asi nemělo" :-)
AAAA do prtele.... jak dlouho to už víš? No nevim... a do prtele :-) :-)
Hustý, ale pěkný je, že je to pěkně transparentní.... fabrika se zavřela a inšpektoři hledali až našli... drsný :-)
https://www.subaru.co.jp/en/news/
https://www.subaru.co.jp/press/file/upl ... 0123_1.pdf
https://www.subaru.co.jp/press/file/upl ... 128_01.pdf

Tohle je taky zajímavý čtení...
https://www.subaru.co.jp/en/ir/library/ ... ct_all.pdf
Včera sem to louskal, zajímavý v Evropě je jedna firma :-) 1 zaměstnanec Japončík :-) To mě pobavilo...
Pak je zajímavý kolik CVT převodovek se vyrábělo versus 6MT.... drsný, celkem drsná nadvýroba.... ale je dobrý vidět, že zájem o 6MT lehce stoupá.... a bude stoupat. I bych si vsadil.
Nooo a helikoptéry, letadla... atd hustý :-) + Boeing 777X díly... Subaru zajímavý... sněžný skůtry? Tak to sem neviděl, jen Yamahy....

1 doporučení resp. 2 bych pro Subaru měl... Necpat do všech aut Eye sight, když to člověk nechce, ale spíš chce 6MT, s kterým system nefachá... V Americe/Can máš na výběr... nevim proč ne u nás. A dále zapracovat pořádně na interieru, ne design, o ten nejde, jde o vibrace, zvuky plastů palubky, kufru, dveří, sedaček atd... já sem si to už vychytal, je to i zábava když má člověk dobrej, hodně dobrej sluch... ale jako i nový auta 2019 jsou krutě vibrační- interiery a to je velkej problém!
viz: https://subarufanclub.cz/forum/viewtopi ... &start=780
no je to asi randál... překvapuje mě ale že je větší než bejvával u mě :-) no to je spíš smutný :-( Já sem si to vychytal, ale očekával sem, že ty nový XV tohle už fakt nemaj, a jak se člověk dočte, maj a ještě víc než kdysi???? :biggrin: Některý jo některý ne.... jsou 2 fabriky v Japan--- jedna je asi zvukově tupější :-) No dalo by se to zjistit dle VIN která to je... to už ale neni muj problém :-)

Gumový těsnění na hlavový opěrce spolujezdce funguje, ale ozýval se zvuk drnčící po bouchnutí do sedačky zezadu... ze spod... co to bylo :-) je? nevim, jen vim že když sem jí posunul o zub do předu, zvuk zmizel... hurááá :-) No prostě sedačka chce mít ideální místo v kolejničkách... dooobře :-) Dveře u spolujezdce křupaly, při muzice drnčely... dveře vystlaný balíčkama kapesníků a popelníkama, zvuk brněl u těch dveří ale stejně trochu, mezi palubkou a dveřma jsou 4 antivibrační "bobánky" aka jsou to silicon dorazy nalepovací na dveře z bytu... funkční. :-)
Kufr plasty všechny vystlaný molitanem, poklepeš prstama a jen to duní... fain. Palubka tak ta se rozdrnčí nejradši v určitých teplotách nebo vibracích od kol... ideálně pásy na sněhu po rolbách, resp. ty pásy co zůstanou na silnici vibrační na horách... a ten zvuk jde přesně naprosto přesně vedle repráku na palubce spolujezdce a středem palubky... vypadne tam nějakej kolík nebo co... a drnčí jako prase, rada fláknout do palubky pěstí cca do středu u spolujezdce, poklepeš prstem ťuky ťuk jako na dveře :-) a nic.... a nebo to drnčí, tak si fláknul málo :-) nebo na místo těsně vedle :-)
Musíš víc, plnou silou :-) A říct nahlas vy zasraný Japončíci, prásk... a je ticho... pak máš radost jak si to opravil a pěkně si se odreagoval :-) :-) Je to psychologicky příjemný, normálně když do něčeho takhle flákneš, tak to rozbiješ, ale v subaru to na nějakej čas opravíš :-) goood
Myslel sem si že to mam snad jen já 2014... ale hovnoooo maj to 2018/2019 všichni si to užijou :-) člověk se vybije :-)

Jinak ale fain, mam to auto rád :-) Má to svý důvody, nic podobnýho neni a mnoho dalších výhod... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Zejtra musim umejt čelní okno zevnitř sajrajtos... a kola, ty se musej lesknout :-) Matky jsou vtipný, občas chytěj takovou rez... co s tim? Easy... mikro hadřík a čistič na okna... a budou jako nový :-) :-) musí se precizně kroutit a jako nový :-) matky se musej lesknout... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Subaru má teď nejčistší kola z celýho Barrandova :-) Ta vtipná rez na matkách mě ale dostává... je to asi ze soli??? je jen na povrchu, stačí poprášit čističem na okna a kroutit mikro hadříkem... jako nový :-) ta rez je najednou v mikro hadříku... oleee :-) krásný jako nový matky :-)
Zajímavý je že ten hadr micro je i po umytí všech kol skoro čistej :-) a to sem kola čistil tak před 1/2 rokem. Ty destičky MK Kashiyama nemaj chybu!!! Zadní jsou původní Jurid, tam je síla brzdná minimální, takže i ty trony jsou vzadu čistý. Tak to mam rád :-) žádnej sajrajt.

PS: To subaru, ségra venetian red je prodaná... byla to mega-hot nabídka... :biggrin:
Brácha asi dostane pajero bych to tak viděl, protože fogi bude chtít novýho Land Cruisera 6MT. Vyřešeno :-)

Bude tedy na prodej Vínovej Nissan Terrano 3.0 TDi... s miniaturním nájezdem, skoro jako novej... ne neni nikde podobnej... :-) je to v týhle době už totální original. Jedinej majitel, respektive Fogi, a pak brácha... ale neni podobnej exemplář bez chyby. Interier jako novej... z venku jako novej, spodek auta vynikající... atd...

+
No já na to narazil v Singapuru, ale je to "skrytý" i u nás... když tam zadáš ale subaru do vyhledání... a chceš najít tohle... nenajdeš to :-)
https://svolavacky.cz/subaru-svola-336- ... 20-a-fb20/
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dneska mi přišel dopis od Subaru, Frey... deutsche post? ---- sem si řikal co to je? Že by mi gratulovali :-) Nebo jako že ta sicher akce FA20/FB20 že by se týkala i mě???
Ne, jen že si můžu prodloužit záruku o další rock... 6 let.... nooooo znám vaše triky, fantomasi :-) No já už tak 2 roky vim že záruku nepotřebuju... protože když se už něco třeba zjistí že to je vadný... tak ti to díky svolávačce opravěj gratis stejně... peniažky by chtěli :-) :biggrin: Já vám dám :-)
Jediná moje investice do subaru bude novej olej, a kabinovej filtr 100,- olej filtr 100,- takže tak nějak :-)
No tak jako kdyby měl člověk chuť auto prodat, tak se ta záruka hodí, to je velký + :-) Ale na to se opravdu nechystám.... 6MT je 6MT.... je hezký, že se snažej +1 rock okej... okej marketing. +

Jako jediná věc mě sere, ten drnčící zvuk z podpalubky u spolujezdce... stačí přeject kostky, nebo podobný nerovnosti a ten sráč povolí a drnčí... pěstí a okej, ale blbý je že to člověk musí pořád opakovat, dobrý je že se člověk odreaguje :-) Ale jako sere to... Tohle nemá smysl asi dávat na záruku, to už je osobní konflikt :-) vim kde je přesně to místo, ale dostat se k němu... hustý to bude :-) Ale jak řikám tohle je osobní... to místo dostalo tak 80x až 300x pěstí :-) ránu a já si to vyřešim sám :-) Jen doufám že neexploduje airbag :-)
Bude tam zasranej cvoček... plastovej zmrdek... ale jako dostat se k němu rukou??? neni to prtel... musíš rozebrat všechno kolem přihrádky spolujezdce a možná víc... ale vim kde to je... :biggrin: na centimetry přesně. 5x5 cm a maj to všechny XV :biggrin: A jediný co asi pomůže je ten cvoček urvat a dát mu do držky :-) Nebooo nacpat tam gumový- nebo molitan těsnění... ale hooodně :-)
Brácha když sem ho vez za tetou, tak řikal co to děláš :-) proč do toho mlátíš :-) Já nic neslyšim... no protože si hluchej jouda... si úplně hluchej :-) Pak po čase po hodině jízdy to pochopil... je to tam :-) No jak řikám tohle si vyřešim sám... a sám to tam vystelu asi silikon gumou... dostat se tam bude ale masakr... naštěstí mam malý a ultra jemný ruce...prstíky :-) Rambo by se tam nedostal ani omylem...

Ale jinak sem spokojenej... naprosto, ani záruku nepotřebuju... všeechno už je dávno otestovaný. A jako že fain, kdyby ne, tak bych XV neměl... takže muj marketing je ne děkuji, nepotřebuju další rok záruku... proč? Protože vim že sem si koupil SUBARU
Záruku navíc? Děkuji, ale nebude potřeba...to je zase moje PR :biggrin: Pravda je že já sem byl vybíravější... a mít diesel, nebo prostě vybrat si něco "ne-dokonalýho" tak bych tu záruku uvítal... ale umim si vybrat :-) Sem doooost vybíravej... Takže ne :biggrin:

Já uvažoval v 2014 asi tak.... takže v Japan maj jen benzíny FB20, ne nechci diesel... smrdí... a neni to prověřený, Japonci když to maj musí to fachat... Atmo 2.0 AWD Boxer... jasný. Podobný jako 3SGE Yamaha Toyota... fain. Je mi jedno že se snažej prodávat diesely... EU... seru na to... Japonci to nepoužívaj, takže je to špatný... a jo ukázalo se že jsou špatný... a měi mega problémy... až na vyjímky... Výhodu jsme v EU měli, že jsme mohli testovat 6MT.... v Japan nikdy nebyly.... a v USA jen starý 5MT.... Tak jsem testoval a testoval... 6MT a byl sem nadšenej... pak se zrušily dodávky pro EU a jsou jen pro USA/ CAN pro novější 2017+ stejná 6MT.... kde je to baví jako mě :-) :-) Nemá to chybu... až na to že my už nemůžem 6MT :-( Já jo :-) s FB20B
ObrázekObrázekObrázek
tisnov
Manager Týmu

Příspěvek od tisnov »

Boxer po čase začne papat olej si piš, ten motor není neprůstřelný. 8)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tisnov> Celica olej nežere, ale elegantně ho vykape :-) Prasátko... Subaru XV nemá s olejem problém, za 4-5 let se teda měnil 2x a dolejval sem 1/2 litru, což je fain, na to že jí prohánim do 6000rpm.
Důležitý je, že obě auta maj kontrolky hladiny oleje a u obou už vim že fachaj na 100%. U Toyoty fachá 30 let bez chyby... blikne... pak zase... pak zase... svítí--- ale máš rezervu na dooost dlouho stejně. 1 litr 10w40 z Mollu např a může vesele kapat dál :-) Ta nežere oleje ani kapku.
K Subaru sem dostal 1litr oleje do kufru při koupi 2014... jooo 1/2 sem využil... tam se rožla orange hladinka úplně stejně jako u celicy... minulej rock... a fachá taky bravurně, rožne se když je tam ještě opravdu oleje mega dost... tam stačí 1/2 litru. pro ideál. 20.000km 1/2 litru oleje hami... to je cajk. :biggrin:

Ono se to blbě měří... přesně, podle mě nalili do subaru maličko míň naposled a pak to klesá rychlejc :-) Blbě se to trefuje... U Boxerů je lepší dát míň než přelejt max... varovat kontrolka začne, když to šplíchne pod 1/2 měřáku... takže minimum je daleko. Ale vim, že až se někdy rozsvítí znova, nemusim ani vytahovat měřák s hadrem a rovnou tam prcnu 1/2 litru... good. :biggrin:
Ale vlastně bych to tentokrát změřit moh... po výměně oleje... checknu osobně jestli je to na max, přesnej nájezd, datum a uvidíme.... přesně.
Kapacita oleje je 4.8l full a při 4.3l cca se rožne kontrolka hladiny papírově a i prakticky.
ObrázekObrázekObrázek
tisnov
Manager Týmu

Příspěvek od tisnov »

Dvě věcí děláš blbě. :) Nečeká se že se rozsvítí kontrolka ale se tomu předchází a olej se mění min. 1x ročně i kdybys najel 3k km.
Jsou to samozřejmě tvoje auta a je to tvoje věc, takže dělej jak myslíš. Hodně štěstí a hlavně nezadři Celicu, je to poklad. :bigups: Měj se. :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tisnov> Obě auta no problemo olej :-) Celicu neřešim, ta má asi už přes rok koupenej litr oleje náhradní... a nechce ho, kape to pomalu :-) A jezdí ultra málo, řekněme 20km/ 2 měsíce :-)
XV jezdí taky málo, ale víc... :-) Olej měnit 1x za rok je kravina... 3 roky okej. Napsáno tam mam 25000km a ani to ještě nemá :-) bláboly. Lidi to podle mě přeháněj... myslej si buhví jak dělaj autu dobře, ale tomu to je putna. Tak ale zase zafachal oil-marketing. Mně je to fuck co tam daj za olej... prostě 5w30, a někdy tam doleju ten zbytek Motulu :-) Asi tam byl Castrol, podle nálepky... ale má to mixnutý s 1/2 litrem Motulu, cajk :-)
je to jako bych řešil olivovej olej... mam vzít tenhle nebo tenhle? Oboje jsou stejný... extra virgin, tadyten je levnější a hezčí obal, je ho víc.... a smažit uměj oba, i když jako na olej z kokosu, nebo z buráků sem teda čuměl :blink: :blink:
To je zajímavej olej... někdy vyzkoušim :-)

Spíš si řikám že jo koupim subaru dárek ještě tenhle rok... no už sem to chtěl dávno, ale zapomněl sem jaxi na to... rozpěrnou Anti vibrační přední rozpěru. Mělo by to totiž pomoct podle mě s tim vyskakujícím cvočkem v palubce u spolujezdce... ta vibrace z pravýho tlumiče (Horního uložení) by měla přejít právě do tý rozpěry. Možná???? By to mohlo fachat... Ta vibrace kdy ten špunt vyskočí v palubce je vždycky po určitý nerovnosti... vibraci, která nevim proč vycvakne ten čudlík... Jo jdu do toho :-) Extra tlumení, mělo by to prostě odizolovat palubku... myslim, velká část vibrace se přesune do tý tyče. 2 možnosti
https://www.ebay.com/itm/Body-Reinforce ... 1319133258
https://www.ebay.com/itm/Megan-Front-Up ... 1314062966
Tim by se vyřešila příčina, a ne následek... srát se s cvočkem... neměl by pak podle mě vyskakovat, když se zarazí :-) u mě si žádnej cvok nebude vyskakovat :biggrin:
Jako pomoct by to fakt mohlo... celica má taky rozpěru už od výroby, a žádná vibrace do palubky nejde. Něco na tom asi bude :-)

Celkem by mě zajímalo jak si tenhle jeliman vycucal tenhle článek?
Na Subaru japan ani global neni žádná taková informace... že by subaru fake news? :-) Kde to vzal????
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/au ... f6b220ee8/
ObrázekObrázekObrázek
tisnov
Manager Týmu

Příspěvek od tisnov »

micron piše: Olej měnit 1x za rok je kravina... 3 roky okej. Napsáno tam mam 25000km a ani to ještě nemá :-) bláboly. Lidi to podle mě přeháněj...
Promiň ale kravina je to co píšeš ti, ale to jsou tvoje auta a hodně štěstí a bezproblémových km přeji. :bigups:
Olej a filtr stojí jak 1/2 nádrže benzinu, na tom teda mám šetřit ? :evil:
Uvažuj hlavou, tou horní. :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tisnov> hele ty si olejář? Jak se jmenoval ten seriál... no ten :-) co sem neviděl ani jedinej díl, ale byl to známej seriál... v 90 letech... noooo juing nebo jak se doprdele jmenoval... :-) ne jako nemůžu si vzpomenout :biggrin: :biggrin: aaaa google.... film dallas :-)Válka Ewingů??
https://www.fdb.cz/film/dallas-valka-ew ... ings/25791
No jooo Bobby... boby, no sem úplně zapomněl na boby :-)

No takže olej se v Subaru oficiálně mění každý 2 roky kromě 1. roku, kdy se mění taky.... předávací prohlídka... 12km 25.4.2014 dále.... 23.4 2015 výměna oleje blabla 4.200km
...prohlídka po 2 letech 9700km dále... výměna oleje po 3 letech 27.3 2017 12.500km pak prohlídka po 4 letech Muj servis + stk 16.4.2018 17.500 km a bude následovat po 5 letech výměna oleje a check... checkuju si sám :-) 21500km
Tudíž za rok subaru ujede cca 4-5000 km od poslední výměny oleje 2017 to odpovídá cca 9-10.000km a 1/2litru oleje... sem zapomněl že to mam černý na bílým :-)
Takže když člověk auto solidně prohání, a jezdí navíc jen z 90% malý vzdálenosti... tak prostě za 2 roky 1/2 litru oleje... nebo resp. 9000km= 1/2 litru. Kdybych byl slušnej a neměl radost, tak by si boxer nevzal nic... ale zase zatu radost to stojí, 6000rpm 160 koníků prohnat i 205km/h atd.... :biggrin:
Olej se mění prostě po 2 letech... od prvního roku. Tak je to oficiálně Subaru. Ale 3 roky ten olej dá taky.... :biggrin: :biggrin:
Ale jo trochu se stydim jak má málo najeto... ale to neznamená že sem si tam všechno nevychytal, naopak... a jezdit umim s univerzal yokohama sníh, led, mokro, sucho... všechno mam vychytaný :-) člověk si musí dávat bacha na tlak... přidávat a ubírat v pneu...
Těžko mě něco překvapí... a určitá nejistota mě baví... jinak bych se nudil.

Pak teda nechápu něco se zadřením.... proto sem si kupoval tohle auto... aby mělo tu kontrolku... orange olejničku.... stejně jako má celica... protože když jí auto má, nezadřeš motor... hodně aut jí nemá... tam se ti rožne jen finální červená olejnička- a jsi na suchu kámo :-) :-) Hele vim co kupuju a proč to kupuju... i když teď už prej nejsou ani 2.0l benzíny CVT!!!- (6MT těžko), jen 1.6 :-) to si děláš prtel :-) Noooo asi mě přestává bavit subaru, ne moje jo... ale nový absolutně ne :-) skončili jsme jasná zpráva... takže jen express delivery z USA/ Can.... 6MT 2.0 a vyřešit zadní mlhovku + boční blinkry :-) :-).... poláci to zkoumaj :biggrin:
Blinkry boční US/can verze nemaj??? musíš si dokoupit zrcátka euro... a zadní kryt mlhovky, žárovku a elektriku... k mlhovce... to by mělo stačit :-) Ale jsi bez záruky... otázka je jestli jí člověk potřebuje... no takže tak... Nový auto Crosstrek 2.0 6MT by z USA měl vyjít levnějc než nový 1.6 CVT euro... takže tak. :biggrin: Jo a komický a absurdní to je... ale když někdo něco chce...
ObrázekObrázekObrázek
tisnov
Manager Týmu

Příspěvek od tisnov »

Hele Micron když použiješ Google budeš velice překvapen jak Subaroučku chutná olej. To najdeš velice rychle, ale tady jsme na Toyota fóru a co mi je po Subaru, hlavně udržuj tu Celicu. 8)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“