Kde sa podel výkon???
- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Presne toto sa mi stava tiez. v Modranech mi povedali, ze sa u 3k zapina vacsi vykon a prejavuje sa to cuknutim motoru. Hladam o tom nejake informacie po nete, ale zatial nic. Niekedy to nespravi, taha krasne odspodu. Ak jazdim kludnejsie (podla sipok) a nahle zrychlim (zoslapnem plyn a prejdem cez 3k), cukne to a akoby straca vykon. Ak uvolnim plyn, zoslapnem spojku a "preluftujem ho nad 5k, akoby znovu vykon dostal.. divnepetervop píše:Palivo beriem kvalitne, filter som pozeral je ok. Ono sa to prejavi rak, ze napr. Na trojke zruchlujem a po prekroceni 3 tis otacok akoby stratili vykon a zrychluje hrozne pomaly ale plynule aj ked veeeelmi pomaly a to az do 5000 otacok napriklad ale je bez vykonu. Inal celu zimu bolo ok akoby to suviselo s oteplenim. Ale nechce sa mi tomu verit.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sa podel výkon???
Zdravím, měl jsem podobný problém, navštívil jsem servis, kde po podrobném zkoumání odhalili vadný snímač "Valvematic" na vačce. Naštětsí se jednalo o záruku, protože cena cca 28 000,- Kč. Radím neváhat a navštívit servis pokud je to vozidlo v záruce.
Toyota Auris 1,6 Valvematic, 08/2010
Tak dnes se mi třikrát stalo, že na třech tisících při plným plynu auto přestalo na cca 500 ot. táhnout. Motor se pak normálně vytočil, jen mi subjektivně přišlo že pomaleji. Zbytek dne jsem to zkoušel a přišlo mi, že vše ok. Jak na to v servisu přišli když to nedělá pořád? Ještě to chvilku budu sledovat, jestli to neni třeba špatným palivem, včera jsem tankoval 50 litrů a pak šup do servisu.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
Zdravim. Podarilo sa to doriesit?
Prave riesim nieco podobne na verse 1.8.
Dakujem
Prave riesim nieco podobne na verse 1.8.
Dakujem
moila:
Precitaj si sz.
Precitaj si sz.
Měl jsem podobný problém na fordu focus (benzín 2.0), auto bylo rádo, že se vůbec rozjelo... problém byl v lambda sondě, přitom na diagnostice se chovala dlouho normálně až těsně před smrtí konečně diagnostika ukázala špatnou lambdu
Toyota Auris 1.6 LPG TS Executive 2018 - minulost
Toyota Corolla 1.8 hybrid GR 2022
Toyota Corolla 1.8 hybrid GR 2022
zatiaľ som na nič neprišiel, momentálne jazdí auto OK, ale chystám sa ozvať do servisu do PP- japanservis, alebo ako sa to volá.... Dám vedieť....