ano ano pozeram to akurat,, este raz dik..ToyotaP65 píše:vše je v jejich konfigurátoru
Potahy
Re: Potahy
Toyota Auris TS 1.6 2015
Včera som dostal darček poťahy - od f. MAD na Aurisa TS 2017slk píše:Chvilu som pouzival tiez univerzalnegifty píše:Riešili ste poťahy do fl aurisa? daju sa kupit aj nejake NIE na mieru robene? lebo ja som nenašiel.. Ak ste davali robit namieru, kde a za kolko? dikale ako tu bolo spomenute, vzadu uplna kastrofa. Tak som sa nakoniec rozhodol pre M.A.D Rimavska Sobota a su super. Mozem vrelo odporucit. Kvalitny material a sedia perfektne.
Montoval si si ich sám? Vyberal si aj sedačky von z auta? Je niekde návod ako sa dajú vybrať sedačky von? Ď.
Montoval mi ich technik priamo z MAD. Odmontoval (vybral) jedine zadny sedak. To je vsetko.
Pokial viem, tak MAD ma aj montazne videa na svojej stranke. Ak mas od nich potahy, mas k nim pristup.
Pokial viem, tak MAD ma aj montazne videa na svojej stranke. Ak mas od nich potahy, mas k nim pristup.
Toyota Corolla 1.8 TS Executive
Toyota Auris 1.8 HSD TS Executive FL 2015 ex
Toyota Avensis T27 2.0 D-4D (2010) ex
Skoda Octavia II 2.0 TDI (2008) ex
Montážne videa mám len všetko montujú tak, že majú všetky sedačky vybraté von. Neviem sa nikde dopátrať ako vybrať sedačky. Našiel som tam len nejak skrutky čo držia zadné opierky, ale ako vyklopiť sedák netuším.
Jasné, že je to každého vec ale úprimne nechápem, načo dávať do nového auta poťahy. Látka vyzerá byť celkom kvalitná - pozeral som na mobile.de Aurisy 200 000+km a vodičova sedačka nenesie žiadne známky extra opotrebenia. A za cenu kvalitných poťahov (na starý otcov Auris myslím že stáli okolo 300eur, ale naozaj perfektne sedeli na sedačkách - tie odstávajúce by som naozaj nezniesol) si človek môže dať niekoľkokrát profesionálne vyčistiť celý interiér. Ja som mal Peugeot 406 ktorý mal 500 000km a 16rokov, nikdy nemal poťahy a sedačky vyzerali po vyčistení ako nové. Takže ja by som asi radil na poťahy sa vykašľať.
Toyota Corolla 1.6 Valvematic MultidriveS Active, Trend+, LED, 2018
Ex Peugeot 406 2.0HDI 79kw, 2002
ExEx Lada Samara 1.5i 51.5kw, 1996
https://www.spritmonitor.de/en/detail/907615.html
Ex Peugeot 406 2.0HDI 79kw, 2002
ExEx Lada Samara 1.5i 51.5kw, 1996
https://www.spritmonitor.de/en/detail/907615.html
Tak som na skúšku založil jednu sedačku. Auto je červené takže je to trochu spestrenie šedo - čierneho interiéru. Ešte sa to trochu došpanuje a bude to na čas chrániť sedačky. Stačí jeden neporiadny spolucestujúci a origo sedačky aj keď pekné sú nenávratne v keli ...
V balení sú ešte aj poťahy na stredovú opierku a aj stolík na zadnom operadle.
Len musím zistiť ako vymontovať zadný sedák

V balení sú ešte aj poťahy na stredovú opierku a aj stolík na zadnom operadle.
Len musím zistiť ako vymontovať zadný sedák

Zadny sedak staci len trhnutim hore vyklopit. Na hlinikovom plechu, ktory chrani baterie su umelohmotne otvory, do ktorych sa zacvakava kovova cast zo sedaku. Proste len trocha sily. Netreba sa bat. Este dodam, ak sa dobre pamatam tak je to uchytene na dvoch miestach na strane blizsie k operadlam vodica a spolujazdca.
Naposledy upravil(a) slk dne pon 10.09.2018, 07:43, celkem upraveno 1 x.
dolo
pridavam odkaz na moj prispevok s foto v inom vlakne:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 17#p344817
pridavam odkaz na moj prispevok s foto v inom vlakne:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 17#p344817
jsou pekne
,fakt i sedi,jaka byla montaz??slo to??a co ty pytle,maji to trosku predznacene,nedosite??nevis z druhe strany ve švu..dik. :)ja bych potreboval hlavne operku na priuse,ta trpi snad ze vseho nejvic 

Ďakujem sú pekné. Montáž mi zabrala dve poobedia ale skôr len preto že bolo teplo v aute a už sa mi tam nechcelo pariť. Na montážnych videách to robia na vymontovaných sedačkách tak im to ide rýchlejšie. Najťažšie je prvá sedačka ostatné už klonuješ. Trochu je to namáhavé na prsty treba to španovať aby to neodstávalo. Švy som nejako od vnútra nepozeral ale musia držať dobre keď vydržia to španovanie. Opierky sú oblečené všetky.
Nejakú fotku som našiel so švami.

Nejakú fotku som našiel so švami.

Ja som uz mal potahy od MAD v Aurise 2010 - pred tyzdnom daval potahy od MAD do mojej novej CR-V. Sedia ako rit na serbel. Su presné - žiadne zvlnenie - dovolim si povedet ze potahova latka je kvalitnejsia ako dodavana origo. (a to som daval iba zakladnu latku bez koze) .Montaz som robil sam - pretoze su potahy uplne presne - nejde to az tak lahko....ale da sa to zvladnut. Odporucam.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
V sedačke vodiča by mal byť bočný airbag, nie je to problém?
- Přílohy
-
- airbags-big.jpg
- (82.6 KiB) Staženo 574 x
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic (Active Trend) 2017