Ale jo, tak takhle jako dneska sem se nesmál asi tak rok... opravdu nářez, doporučuju tohle natočit na you tube

My jsme s bráchou netočili... ale smáli jsme se jako nepamatuju. Až nás bolelo břicho oba--- a brácha se smíchy málem posral
Mimo lanka na celicu sem objdednal pár stěračů Denso... 2x na Nissan Terrano 1x na Land Cuiser driver a 1x pro celicu driver všechno Denso.
http://www.denso-am.eu/media/1070792/dewb18-0001.pdf
Stojí to pár kaček... člověk si řikal, joooo to bude easy jako facka... než měnit jen gumičky... 1 stěrač stojí cca 150,- proč se mrdat jen s gumičkama

když se můžeš mrdat s celým stěračem... a je to hustýýý

Ok systém se jmenuje "Multi clip" návod kromě toho že člověk vidí hák... jo vidíme

je k hovnu... ale přece to nemůže bejt tak těžký, taková hovadina

Serem na návod... ten se fakt pochopit nedal... a to oba máme Vejšku

Tak já sem si vzal stěrač u řidiče na nissanu terrano, brácha spolujezdcův.... vyndat původní no 5min... ok
Jenže původní nebyly original... měli drsnej systém... čas start... 18:55 cca takže je to úplně jednoduchý, ten ultra zvláštní systém Multi- clip se musí dostat na ramínko, a přicvakneš tam pak jednodušše ten stěrač...
Hooovno... je tak 7 způsobů, variant jak se to dá hokus pokus... ale ani jeden neni ten pravej... nebyl.... jen jediná kombinace funguje, z mnoha pokusů... je jednoduchá, ale přijít na ní, no tohle nás prostě rozsekalo

Tak po půl hodině zkoumání jsme oba byli skeptický... tak tohle nejde... ne to nemůže jít

Podle nás to udělali blbě... to prostě neni kompatibilní KURFA
Návod na pikaču... Hraj si... ok 1 hodina

Voleeee.... tak já to mam... skoroooo.... už to chápu

Skoro... ty vole to se hejbe.... no a brácha kurva ne to je totálně v prdeli tohle

chce se mi srát... ale fakt ty vole

Tak se di vysrat... ne já to zatlačim... nooo jak myslíš... já to už budu mít....
Tak u mě by to fungovalo, ale hejbe se to... ale chybí mi tam stěrač

pozvolna sem pochopil jak to má bejt... tu jedinou kombinaci z mnoha

Pak se mi tam povedlo dát i ten stěrač... a drželo to 1 hodina a 15 min

Vole tak já si du zakouřit... snaž se... podivej se jak je to jednoduchý...

Hurááááá kouřim doutníček... a brácha u spolujezce pořád nic

je to těžký jako svině

Brácha pak řiká ty vole tak tohle tenhle system Multi clip musel vymyslet nějakej Matfis... inženýr... no asi jo... jak vidíš na mý straně to fachá, tak dělej

Neni na tom nic složitýho... koukej

Good už sem se nomoh dívat jak se trápí... zkusil sem pomoct... ale jak se člověk otočil opačně na druhou stranu ke spolujezdci... zapomněl to jak se mi to povedlo vedle- z opačnýho úhlu... aaaa do prdele

neeeeee

Ty vole já nevim jak se mi to povedlo... nepamatuju si to... hele uvědomuješ si, že se tu mrdáme se stěračema asi 1, 5 hodiny???? Co si otevřít autoservis Quick Denso, jsme rychlý a placený jsme od hodiny

Takovej profi servis na výměnu stěračů.... přijedeme... a ty vole už to máš????

Ne Ty vole nejde to tam....

jo několik minut a byl tam i druhej.... jenže neeeeee opačně než měl bejt

Jo i v tom je rozdíl.... neeee no jooooo ty vole

Takhle drhne o lištu okna... musíme to otočit... neeeee no joooo

Takže to zase rozeberem a obrátíme... neeeeee no joooooo

Pamatuješ si to, ten postup? No myslim že jo.... hovno.... nene je to hustý na palici
Jakmile to rozebereš si zase zpátky... a nepamatuješ si jak si to dělal před 5 minutama!!!! Ty vole tohle je dobrá hračka pro ty co maj Alzheimer....

Do prdele.... jak to bylo

10 minut... vyšlo to.... ale pak sem zjistil že je opačně vlastně i ten stěrač muj u řidiče.... tak to předěláš? Jo to už snad pude...
10 min... ty vole jako dobrý... rozebrals to a složil, ale stejně jako to bylo

Hovnooooo

No jo... musí bejt obráceně.... KURFA

10 minut....
Jooooo pak byly cajk.... čas minimálně 1.5 hodiny... ale ta zábava za to stojí

Původní stěrače tam někdo namrdal a měli jinej system než tenhle... ale jednoduchý to fakt neni

Je to ale kurevsky zábavný.... člověk si... no oba jsme si připadali jako idioti... Drsný je že do 10 minut zapomeneš jak se ti to povedlo... trefit se. A znova....
No začali jsme někdy v 18:50 cca a konec 20:50

Ale ten smích musel bejt slyšet po celým baráku... pak sem vyzkoušel jak to stírá... ojjjjj EXCELENT.... žádný poskakování stěračů.... jely jak nový... jemně náááádherně a postříkal sem bráchu pořádně
Jako chtěl bych vidět video jak to dělaj třeba 2 ženský.... jakýkoliv.... vim že to neni prdel... ale podle mě by to nedaly

1 žena ani omylem.... to video by bylo ale hoooodně vtipný

Podle mě by to vzdaly... Ta pravděpodobnost že se trefíš do tý jediný kombinace je malá
Ale jo... takže prostě když stěrače poskakujou... drhnou sklo, chce to si zahrát tuhle gamesu... je to prdel neskutečná

Ideální hra pro 2 hráče- sázky kdo bude rychlejší atd....... v 1 to může bejt dost psycho depresivní záležitost

Sázky můžou pobavit... složit to neni problém, ale složit to spávně... je... složit se to totiž dá i tak, že to nedrží... takže by ti stěrače uletěly

A to se povede většině lidí když si tuhle hru zahrajou
Tuhle veselou hru ideálně pro 2 humanoidy lze obědnat zde
http://www.Automedik.cz
http://www.Haspa.cz
a jinde...
Návod Multiclip

hoodně zjednodušenej

Ale ten Twin screw sedí... tak to má celica... easy...