problem s pravou stranou prednej napravy

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
kowo
Člen Týmu

problem s pravou stranou prednej napravy

Příspěvek od kowo »

Ahojte. Mam problem s Auris 1,33 r.v. 2011. Auto mi zacalo vydavat zvuk podla frekvencie otacania kolies. Ide mi to z pravej strany. Robi to hlavne pri zabacani doprava a dlhych tiahlych zakrutach, no tento zvuk sa zacina stupnovat a pocujem ho uz aj pri jazde rovno a zvyrazni sa pri brzdeni (kotuce to byt nemozu, pretoze nic necitim, v pedali pri brzdeni, ani mi netrasie volantom). Vymenili mi v servise lozisko a nic sa nezmenilo. Co by to mohlo byt? Homokineticky klb? Teraz mi idu menit celu poloos aj s klbmi, dufam, ze to pomoze, no dufam, ze to zasa nebudu len vyhodene peniaze. Riesil tu niekto podobny problem? Vole sa ziadne nenasli, nebuchaju ani ziadne capy. Auto ma nabehane 76000km.. Vdaka za kazdu radu
Auris 1,33 (2011)
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: problem s pravou stranou prednej napravy

Příspěvek od Jimmi »

kowo píše: ...vymenili mi v servise lozisko a nic sa nezmenilo...
A to si opravdu necháš opravu dělat opět od stejného servisu? Oni neprovedli před výměnou nějakou diagnostiku? Myslíš, že servis, který nedokáže rozpoznat vadné ložisko, zvládne výměnu poloosy....? :idea:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
kowo
Člen Týmu

Příspěvek od kowo »

robi mi to presne toto na tej pravej strane. https://www.youtube.com/watch?v=V6ZGNHKI2kw Pomoze ta vymena poloosi s klbmi?
Auris 1,33 (2011)
kowo
Člen Týmu

Příspěvek od kowo »

Tak nakoniec to vyriesila vymena prednych kotucov. Vydavalo to zvuk ako pneumatika a ono to robili kotuce Len pri zatacani na pravu stranu bez brzdenia, a trochu to bolo pocut aj pri jazde rovno. A to som ich hned vylucil, ze ked ich necitim v pedali ani vo volante..
Auris 1,33 (2011)
Odpovědět

Zpět na „Auris“