Biscuit> ne neberu to jako spasitele

ale jako alternativu pro lidi co třeba fakt zajímaj jen motorky a na auta totálně kašlou ( jako muj brácha)... je to taková alternativa... jen na nákupy nebo na zimu...chápeš

a stojí jako mortorka

což je neuvěřitelný.
+ mně se ten design fakt líbí... decentní křídlo ze 7g by se tam hodilo

design je fakt fain, k tomu nemam výhrady... navíc jak je to prakticky vysoký... WOW.
Prostě neni pro mě, ale chci si to auto project... protože je to fascinující projekt. Člověk se musí vykašlat na to že to byl ruskej projekt, i kdyby to byl Tatarskej projekt, je to fascinující, že i po krachu to někdo refinancoval... to auto se nechce vzdát

Za žádnou cenu.... A to se mi líbí... je to šílenej projekt, ani bych si netipnul kolik milionů/miliard? v tom "hučí".... je to hukot...

Ale určitá pravděpodobnost úspěchu tam je... jinak by to nikdo nefinancoval... je to fascinující. Drzý... jako to autíčko má drsnou historii... a je fest pěkný a "praktický" v uvozovkách...
Cejtim že úspěch mít může... ale taky nemusí... je to hazard... ruská refinancovaná ruleta... to nic nemění na tom že se v tom chci ale project.

Může to bejt "Napoli" nebo i ten nejhorší kůň... teď nevim jak se jmenoval, pamatuju si že to byla hnědá stáj

takovej chudáček...

Nikdo ho nechtěl ani když člověk prosil, a k tý stáji dal ještě prachy jako bonus
No při nejhorším by se ty auta daly prodat na Kubu... mě tak napadlo

zrovna poslouchám Eso Que Anda... no proč ne

Tam by z nich byli nadšený... nejen domorodci ale i turisti... celkem by se tam hodily... proč by ne... místo žigulíků... taxi

Jsou pěkný, turisti by nechápali... a jo hoděj se i k těm klasickým kárkám... jak by se o ně starali... kubánci

Všechno by si opravili sami doma v garáži... no celkem praktický auto na Kubu... ALE JAKO FAKT. Prostě kdyby EU prodej krachnul... je tu ještě Kuba...

Rozdíl by byl v tom, že tady jich 100vky čeká na zákazníka a tam by čekalo 100 zákazníků ve frontě na pár kusů

Njn....
Dokonce bych si uměl představit i továrnu na tohle auto na Kubě... rozložej ho do šroubků.... a byli by schopný udělat to samý s motorem mitsubishi import china. To je prostě FAKT. Nový auta jsou pro kubánce problém, nikdy si na ně nevydělaj...kdežto na tohle se to relativně dá...

Uměl bych si to auto představit i bez střechy.... na Kubě... spc edition...

Ale nejdřív bych si to auto otestoval sám... abych si udělal "obrázek"...
Na tý Kubě ty auta ale vidim... jsou ideální, sem si jistej že každýmu kubánci, kubánkyni se líběj... jsou tam špičkový automechanici, opečovávali by ty auta.... jo hodily by se tam... celkem bych i chtěl vidět na vlastní oči když by tohle auto kubánec viděl... jeho reakce

Vim že by to bylo fakt neuvěřitelně veselý... možná by se i rozbrečel radostí... a já taky

Ještě jednu specialitku bych kubáncům nabídnul... jejich original barvu laku... každý auto original.... dle libosti...