problem s pravou stranou prednej napravy
problem s pravou stranou prednej napravy
Ahojte. Mam problem s Auris 1,33 r.v. 2011. Auto mi zacalo vydavat zvuk podla frekvencie otacania kolies. Ide mi to z pravej strany. Robi to hlavne pri zabacani doprava a dlhych tiahlych zakrutach, no tento zvuk sa zacina stupnovat a pocujem ho uz aj pri jazde rovno a zvyrazni sa pri brzdeni (kotuce to byt nemozu, pretoze nic necitim, v pedali pri brzdeni, ani mi netrasie volantom). Vymenili mi v servise lozisko a nic sa nezmenilo. Co by to mohlo byt? Homokineticky klb? Teraz mi idu menit celu poloos aj s klbmi, dufam, ze to pomoze, no dufam, ze to zasa nebudu len vyhodene peniaze. Riesil tu niekto podobny problem? Vole sa ziadne nenasli, nebuchaju ani ziadne capy. Auto ma nabehane 76000km.. Vdaka za kazdu radu
Auris 1,33 (2011)
Re: problem s pravou stranou prednej napravy
A to si opravdu necháš opravu dělat opět od stejného servisu? Oni neprovedli před výměnou nějakou diagnostiku? Myslíš, že servis, který nedokáže rozpoznat vadné ložisko, zvládne výměnu poloosy....?kowo píše: ...vymenili mi v servise lozisko a nic sa nezmenilo...

robi mi to presne toto na tej pravej strane. https://www.youtube.com/watch?v=V6ZGNHKI2kw Pomoze ta vymena poloosi s klbmi?
Auris 1,33 (2011)
Tak nakoniec to vyriesila vymena prednych kotucov. Vydavalo to zvuk ako pneumatika a ono to robili kotuce Len pri zatacani na pravu stranu bez brzdenia, a trochu to bolo pocut aj pri jazde rovno. A to som ich hned vylucil, ze ked ich necitim v pedali ani vo volante..
Auris 1,33 (2011)