Chtěl bych se zeptat jestli má někdo skušenost s tlačením nebo tažením. V autosalónu mi říkal, že když se auto táhne že se to rozháže. Nevím co.
Jde mi o to, když budu chtít auto vytlačit z garáže a zase zpět jestli nic nepoškodím.
Tlačení - tažení
Tlačení - tažení
RAV4 AWD Exekutiv Hybrid 2019
Prodáno: Auris Touring Sport Selection hybrid 2017
Re: Tlačení - tažení
V případě hybridu toto stejně moc nedává smysl, jak chceš docílit neutrálu a vytlačit auto z garáže bez zapnutí systému. ? V létě si vyjedeš potichu jen na baterky a v zimě když nebudeš chtít aby se sepnul motor tak buď budeš mít stěstí a podaří tam to N bez motoru dát nebo se mne prostě nastartuje motor, nic s tím neuděláš.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Rekl bych, ze lidi se ptaji, protoze (alespon obcas) maji duvod. V tomto pripade, (bych rekl, ze) jej nezajima, jestli to ma nebo nema duvod... Tipuji neco v tom smyslu, ze ma uzkou garaz/parkovaci misto a je jednodussi to auto tam zatlacit/vytlacit, nez se do nej / z nej soukat...
ex Toyota Avensis T27 1.8
Garáž je úzká, ale jde třeba o to že mám před autem věci a nedostanu se k tomu, dál při výměně kol taky měním v garáži. Auto se dá do neutrálu dvojim stisknutím spinače a dá se neutrál. Tím auto odbrzdím.
Prosím jen o konkrétní odpověď a né nesmyslné odpovědi.
Děkuji
Prosím jen o konkrétní odpověď a né nesmyslné odpovědi.
Děkuji
RAV4 AWD Exekutiv Hybrid 2019
dá sa to, nič sa nerozhádže, podľa manuálu je možné dokonca krátku trasu auto ťahať s kolesami na zemi.... inak ak je v baterke šťava tak sa pohneš kúsok na elektriku - ak je ako vystúpiť-nastúpiť v garaži, ak nie kľudne potlač
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000