úprava interiéru 6.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

úprava interiéru 6.gen

Příspěvek od garfielld »

Jsem se pustil trochu do zhezčení interiéru. Sehnal jinej nově obšitej volant, na Ebayi objednal novou hlavici řadičky i s manžetou, nastříkal plasty okolo do černýho laku, ale pořád shánim plast kolem rádia (mám v něm 3 díry :( ),včera mi čalouník vrátil nově potaženou loketní opěrku i s měkčím polstrovánim (kdyby někdo chtěl tak mám ještě druhou vhodnou pro renovaci) a teď s nim ještě řešim manžetu na ruční brzdu, chudák je z toho trochu bujarej, ale prej to zkusí. Neřešil už jí tu někdo? Mám pocit že jsem jí u někoho na fotkách zahlídl.
Chtěl jsem i vyměnit sedačky, páč už se mi u řidiče sype bočnice. Tak jsem sehnal krásný z Civicka Type R v alcantaře. Vyndal sedačku spolujezdce, uřezal z ní držáky pojezdů a začal tam pasovat novou sedačku. A ejhle, k mému totálnímu nasrání jsem zjistil, že Celica má dost specificky nízko sedáky, tzn když jsem tam dal tu z CTR, tak jsem měl hlavu skoro ve stropě a neni takřka šance jí dostat níž :( Tak že jsem musel sedačku zase vyndat, navařit držáky zpět na původní sedačku a mám ted v garáži, tak leda hezký židle do obýváku... ještě uvidim co s nima vyvedu, ale kdyby o ně měl někdo zájem tak bych je klidně prodal.
Neřešili jste tu někdo teda renovaci sedaček, či výměnu za jiný ?

PS: kdyby měl někdo zájem vyměnit volant za neobšitej nebo by měl doma plonkovej, tak bych měl zájem, chtěl bych si ho totiž nechat obšít v jiný barevný kombinaci
Přílohy
20170323_162512.jpg
(306.46 KiB) Staženo 3803 x
20170323_172355.jpg
(328.74 KiB) Staženo 3803 x
20161221_174116.jpg
(357.75 KiB) Staženo 3803 x
Naposledy upravil(a) garfielld dne pát 24.03.2017, 10:54, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: úprava interiéru 6.gen

Příspěvek od garfielld »

.
Přílohy
IMG_20170316_162643a.jpg
sedačky z CTR
(352.39 KiB) Staženo 3802 x
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Vim že už to tu někdo jednou dával, ale rozhodl jsem se vyměnit si podklad budíků a musim uznat že to vypadá hodně pěkně.
Jen potřebuju ještě líp vyřešit rovnoměrnost podsvícení(dal jsem tam dokola LED pásek a nějak se při montáži rozsypal) a červeně
podsvítit ručičky. Výměna složitá neni, ale nakalibrovat potom znovu ručičky, tak aby všechny budíky ukazovaly co mají je masakr.
Třeba rychloměr jsem nasazoval při zapnutym tachometru na mobilu a ustálený jízdě 50kmh (aspoň mi teď neproměřuje ani při 130 :D ).
Přílohy
20170930_153318.jpg
(284.31 KiB) Staženo 3306 x
20170930_181414.jpg
(310.59 KiB) Staženo 3306 x
Obrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Lakos mi ten stred opravil (kusy plastu lepidel sracek), srovnal to , pak nejakej strukcture lak a nakonec to premrdnul necim odolnym proti poskrabani, udelal i ten plast koolem radicky aby to bylo v jednom stinu celej stred. Ty to mas nastrikany jak pica branku, ses netrefil s tou lesklou co :-D , bude to hned poskrabany a navic je to hnusne leskly a to nechces . Tu rucku spichne moje 86 leta sousedka a to nevidi, neslysi a rika mi Honziku. Pulka te radicky je schovana, neni co resit. Je to jen kus klacku a na tom sprcka.

Trochu modelariny
Structure lak
kryci lak

a jestli na tebe bude lakos cumet tak proste jinyho ...

Cas leti a peknej stredovej plast je tak 2 litry a presto se tam najdou stopy pouzivani a kdyby se nasel nekdo kdo ho da levneji a bude splnovat to slovo peknej tak at se mi ozve. Dvojku ma jistou :-D

S jednou si tak pekne hrajes a u druhe co? hulis nebo co? :-D
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Podsvícení LEDkam mám momentálně v Celice, ale chtěl jsem to posunout o level vejš něco ve stylu Indigla (ale ty se mi nelíbjej jak jsou barevně přeplácaný) Takže jsem asi před rokem koupil A4 "elektroluminiscenční papír" že z toho vystřihnu tvar ciferníků a dám to dospod pod fólii budíků. Ten papír svítí v celé ploše a tedy by bylo po problému s rovnoměrností podsvícení a ty origo tři patice co máš na žárovky by jsi pak jen řešil na podsvícení ručiček. Ale zatím jsem se k tomu nedostal a vlastně ještě nemám vyřešeno jak napojit po vystřihnutí toho tvaru ciferníků anodu a katodu a jestli to bude potom ještě svítit v celé ploše. Jo a je k tomu potřeba taková elektro krabička tuším Invertor aby to mohlo svítit. Ale mělo by to pak normálka fungat i s tou regulací podsvícení.

P.S. Podsvícení budíků ledkama mám momentálně řešené ve své Celice, takže by jsi to měl najít v mých příspěvcích.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

2Mufine: jj, asi to bylo v nějakym příspěvku od tebe, mno mě to původně svítilo hezky, ale málo jsem to tam nalepil a jak to pak rádval do auta atd.. tak ty LEDky upadly a svítí to nahovno :D

2Kubrt: ty máš štěstí že nejsem urážlivej člověk, jinak bych ti musel říct jaký drzý a sprostý hovado vlastně jseš :)
bohužel hlavně v tom že s jendou si hraju a na druhou "seru" máš pravdu... a to že jsi mi to připomněl mě nasralo ještě víc.. :(
Obrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Jsem rad ze nejsi takova backora, navic to nebylo mysleno zle :-D

Muzu ti pujcit volant at si obsijes svuj jestli chces.

Sedacky jsem pretahnul potahama od https://www.facebook.com/Kamikaze.com.hk/
Ma to jen jeden hacek, predni musi byt z dvoulitra kvuli tem usim na bokach. JInak to planda a musel by jsi to necim docpat, mozna byt i slo molytanem nebo tak. Asi bych se toho nebal.
Přílohy
DSC05129.jpg
(217.24 KiB) Staženo 3127 x
DSC04431.jpg
(246.06 KiB) Staženo 3127 x

Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

No to dnes ani nevim ani ja. Me kdys pomohl Lampaso,ale to meli jeste eschop. Nemam Ksichtbuuk takze bych zkusil napsat na ten facebook. :-D

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Garfielld> měl bych tip jak si zlepšit volant.... mam 3 ramennej s bagem asi z corolly asi... nevim z čeho to je - odpovídá 7g celice... ale je víc sexy než ten 4 ramen... prostě sem ho kdysi koupil že ho dám do celicy 5g, ale pak sem se rozmyslel... chci původní navždy- i když vyhejbat se překážkám při závodu dalo víc práce :-). "Tenhle je malinkej"... Tak kdyby se ti hodil... stačí říct...
foto udělám + překáží. Je v pěkným stavu, uprostřed je logo toyoty, to sem překryl hliníkovou reklamní folií MSI "Microstar" přesně to tam totiž pasovalo... ale totálně přesně :-) O to je to zajímavější :-) Microstar/ MSI je firma na pc hardware.
Volant je podobnej jako u 7g celicy... jen má jinej střední polštářek- a MSI :-) Airbag je nevystřelenej/ Bio hazard :-)
je to focený s bleskem, ty vripy... za to bych zabíjel :-) to nechápu jak se to někomu může podařit tak rejpat do volantu, ale v realu to neni skoro vůbec vidět... bez blesku...
Obrázek
Mnoooo každopádně je hezčí než ten 4 paprskáč... oproti němu je v realu přímo božskej :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

idem demontovat dvere na T20 kable su spojene konektormi v stlpiku, alebo ide kablovacka v kuse a musim ich prepchat/poodpajat?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

U 5.gen to odpojíš, počítám že to bude stejné, ale pak musíš vyndat ještě plastový box ve kterem jsou ty konektory a pak se to protáhne. Vcelku jednoduché
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“