Jsem se pustil trochu do zhezčení interiéru. Sehnal jinej nově obšitej volant, na Ebayi objednal novou hlavici řadičky i s manžetou, nastříkal plasty okolo do černýho laku, ale pořád shánim plast kolem rádia (mám v něm 3 díry

),včera mi čalouník vrátil nově potaženou loketní opěrku i s měkčím polstrovánim (kdyby někdo chtěl tak mám ještě druhou vhodnou pro renovaci) a teď s nim ještě řešim manžetu na ruční brzdu, chudák je z toho trochu bujarej, ale prej to zkusí. Neřešil už jí tu někdo? Mám pocit že jsem jí u někoho na fotkách zahlídl.
Chtěl jsem i vyměnit sedačky, páč už se mi u řidiče sype bočnice. Tak jsem sehnal krásný z Civicka Type R v alcantaře. Vyndal sedačku spolujezdce, uřezal z ní držáky pojezdů a začal tam pasovat novou sedačku. A ejhle, k mému totálnímu nasrání jsem zjistil, že Celica má dost specificky nízko sedáky, tzn když jsem tam dal tu z CTR, tak jsem měl hlavu skoro ve stropě a neni takřka šance jí dostat níž

Tak že jsem musel sedačku zase vyndat, navařit držáky zpět na původní sedačku a mám ted v garáži, tak leda hezký židle do obýváku... ještě uvidim co s nima vyvedu, ale kdyby o ně měl někdo zájem tak bych je klidně prodal.
Neřešili jste tu někdo teda renovaci sedaček, či výměnu za jiný ?
PS: kdyby měl někdo zájem vyměnit volant za neobšitej nebo by měl doma plonkovej, tak bych měl zájem, chtěl bych si ho totiž nechat obšít v jiný barevný kombinaci