Tak přesně z tohoto obchodu jsem kdysi měl rohož do kufru u předchozího avensise. Nějakou službu udělal, ale...sajty píše:Já vzal tohle:
https://www.autodoplnky-obchod.cz/vana- ... rotiskluz/
Kombinace plastu a gumy, pasuje perfektně. Koberce jsem z tama taky vzal, když už jsem tam nakupoval. Ale Zubří je prý taky OK. Origo nekupuj, kvalita stejná a dáš za to 2x tolik.
V současné době mám auris ts v hybridu a dokoupil jsem tehdy paket protect, kde už bylo gumové plato. Rozdíl v kvalitě je dramatický! To, co se tváří jako protiskluzová plocha uvedená na obrázku, je ve skutečnosti taková tenká gumová mřížka přilepená na plastové podložce. Párkrát svezeš něco těžšího co tu mřížku roztrhá a pak je z toho kluziště a vše ti lítá při jízdě sem a tam. Origo podložka je pevná guma a opravdu funguje protiskluzově. Samozřejmě fyzikální zákony neokecáš, ale v naprosté většině slouží dokonale. Ještě se mi nestalo, že by mi po kufru něco cestovalo. Před tím jsem poslouchal jak mi jezdí bedna s nářadím, teď se ani nehne.
Kdo píše, nekupuj předražený originál, netuší o čem píše. Mám osobní zkušenost, tak mohu porovnat a stejné je to i s koberečky. Neorigo, vyšívané s logem s barevným okrajem...Hezky to vypadá na obrázku, lehce hůře ve skutečnosti, ale údržba děsná. Vyklepat to pořádně nešlo a vysát ještě hůř. Origo jsou na údržbu daleko lepší a to mám jen základní velur, v zimě gumové.
Snad Ti můj názor pomůže v rozhodování.
Ještě dodám - ty vany ze Zubří vypadají dle fotek rozhodně lépe (kvalitněji), ale to nemůžu posoudit, neviděl jsem na živo. Já jen abych nebyl obviněn že lobuju pro Toyotu