dalascz píše:toz nevim
spotrebu mam fantastickou, dalnici jezdim stejne a mesto o pulku mene jak s predeslym MB E200 CDI
necekal jsem od Aurise nejake zazraky, ale spoustu veci vychytanou jako skopcak nema
medved mel podbehy z nejakeho slisovaneho filcu, od silnice jsem neslysel ani kaminek, ale to mi az tak nevadi
co me vytaci je tesneni kolem dveri, predtim jsem ho mel proste vsude, vnitrni na kastli, komplet kolem celych dveri, tzn. i dolni hrana, tudiz byly ciste i prahy, B sloupky no proste po otevreni dveri nebyla nikde zadna spina, ikdyz jsem jezdil po poli v bahne, tady je to tragedie, vyjedu s autem z mycky, otevru dvere a poblil bych se, budu to muset vyresit dolepenim tesneni na spodni a predni hranu dveri
na dalnici slysim porad odnekud lehce foukat vitr u dveri ridice, budu prelepovat po castech ruzna mista, bez identifikace problemu nema servis moznost resit opravu
okna po stazeni o par centimetru drnci jak ve skopku z 90-tych let za 5K, lehce ho chytnu a je ticho, zkusim poresit podlepenim tesneni na miste u B sloupku nejakou silnejsi lepenkou, do rozebirani dveri a hledani problemu v uchyceni skla se me nechce vubec, doufam, ze se tomu vyhnu nebo to udela servis
system roletky kufru mi prijde, jak kdyby ho vymyslel nejaky fetak, roletka se navic po vyndani neda nikam uklidit, treba pod dvojite dno
pri volani mi displej ukaze kontakt, kdyz ale prijde od kontaktu sms, napise neznamy - dal bych mu dobre mirenou
parkovaci asistent mi sice zaparkuje, ale necha asi 30cm od obrubniku mezeru, takovej hazarder, abych to takhle nechal a mel odrbanou pulku auta nejsem, takze nepouzivam
nemam navigaci, tudiz nechapu tu dementni ploutev na strese, kdyz se dnes davaji anteny na radio do zadniho nebo bocniho okna, takhle je to akorat lakadlo pro nejakou smazku, ze tam mam navigaci
mam z toho rozporuplne pocity, zatim me drzi v klidu atmo motor a spotreba