nezapomeň na vaši milou společnostCharlieCh píše:A no tak to vidíš, jak krásně ten rozhodovací proces funguje....jen padne rozhodnutí, hnedle je člověku lehčeji u srdce, protože přesně ví, co ho čeká - lenošení, žádná přednáška, kuchyň, nádobí atd.

nezapomeň na vaši milou společnostCharlieCh píše:A no tak to vidíš, jak krásně ten rozhodovací proces funguje....jen padne rozhodnutí, hnedle je člověku lehčeji u srdce, protože přesně ví, co ho čeká - lenošení, žádná přednáška, kuchyň, nádobí atd.
HupsArtie píše:spletl sis topicpetiss2.0Gti píše:Určitě, Rudá trojka by něco zorganizovala![]()
Btw, jaktože ve čtvrtek nebyl přítomen jirih![]()
Kdepak ten se fláká kluk jeden ušatá??
![]()
No čtvrtek určitě ne,.......CharlieCh píše:Tak co, přijede někdo ve čtvrtek 22. 3. 2007 na parkoviště u Hypernovy Nový Jičín, řekněme na 19:00 hodin???
no nemít to tak trocha více z ruky, snad i z nohy, tak se někdy stavím takyCharlieCh píše: PS - pro moje "staré" známé - dáme aspoň scuka v NJ?
Pokecej o tom s TheEaglem, je to přece jenom 150 kmCelerak2.0Gti píše:no nemít to tak trocha více z ruky, snad i z nohy, tak se někdy stavím takyCharlieCh píše: PS - pro moje "staré" známé - dáme aspoň scuka v NJ?![]()
nj, ale on tam jezdí na trošku delší dobu než na otočkuCharlieCh píše: Pokecej o tom s TheEaglem, je to přece jenom 150 km![]()
![]()
, on to jezdí často
![]()
![]()
![]()
proc mam cekat na reakci Artie a Eagla?CharlieCh píše:2 ArnieGt - máš pravdu, zdejší Toyotářská obec nemá zájem, mě je celkem jedno čtvrtek, nebo sobota, jeden termín nebo dva, ale samotný?....jsem lehce zklamán a asi to zabalím, protože to nejspíš nemá cenu, celkově se k diskuzi připojili pouze moji "staří" známí a ty, Leňulka, Kubajzz a Petr. Navíc jediný konstruktivní návrh na setkání v tomto období nadhodil TheEagle&comp. a já, zbytek nic.
PS - pro moje "staré" známé - dáme aspoň scuka v NJ?
2 Leňulka - jestli to pro tebe není moc daleko, klidně se můžeš přidat, jenom počkej na reakci Artie&TheEagle.
2 ArnieGT - pro tebe platí pozvání samozřejmě stejně, jako pro Leňulku.