Zn.: Súrne

Zdravím, již podruhé, poprvé to bylo v souvislosti s vypnutím sklápění zrcátek v mrazu, je zde zmínka o manuálu a určité straně. Co to prosím je za manuál; při koupi jsem nedostal žádný a ten co jsem stáhl z netu na těch zde uvedených stranám má něco úplně jiného.Standa50 píše:V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
- si k autu nedostal user manual ? Hrubu knihu....františekhk píše:Zdravím, již podruhé, poprvé to bylo v souvislosti s vypnutím sklápění zrcátek v mrazu, je zde zmínka o manuálu a určité straně. Co to prosím je za manuál; při koupi jsem nedostal žádný a ten co jsem stáhl z netu na těch zde uvedených stranám má něco úplně jiného.Standa50 píše:V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
Díky.
Franta
Zdravím, ne dostal jsem jen takový "manuálek" , necelých 200str. Po dotazu v Toyotě mi bylo řečeno, že od r. 2015 se jiné již nedodávají. Zkoušel jsem stáhnout z netu, ale po zadání VIN mi to stáhlo návod na používání multimed. a navigace. Tak nevím.slabostka píše:- si k autu nedostal user manual ? Hrubu knihu....františekhk píše:Zdravím, již podruhé, poprvé to bylo v souvislosti s vypnutím sklápění zrcátek v mrazu, je zde zmínka o manuálu a určité straně. Co to prosím je za manuál; při koupi jsem nedostal žádný a ten co jsem stáhl z netu na těch zde uvedených stranám má něco úplně jiného.Standa50 píše:V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
Díky.
Franta