Auris - Full LED světlomety
Re: Auris - Full LED světlomety
A můžete mi někdo doporučit LED do Aurise 2010 a hlavně kde je objednat? Díky
Auris 1,6 Valvematic 97kw 2010 stříbrná 6M/T
DRL mam svoje domontovane od Osram.ts1990 píše:NSSC je každopádně super, já jak testuju každý nový model z toho nej co je na trhu v Číně, tak mě ty F2 dost překvapily, mám je na Yarisovi od 20.10. a max spokojenost, intenzita lepší než právě 5s a životnost teprve ukáže čas, každopádně v kombinaci s DRL, což má každý Auris s HIR2 paticí, by měla být životnost slušná.
Ved odkaz tu mas par prispevkov vyssie.GFhifi píše:A můžete mi někdo doporučit LED do Aurise 2010 a hlavně kde je objednat? Díky
Ak mas ten auris v popise tak mas mk I po fejslifte a reflektory by si mal mat tak ako aj ja.
Takze ak sa nemylim tak v projektoroch by si mal mat H11?
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
- Standa50
- Manager Týmu
Ledky (7G) používám už 2 roky a jedinou nevýhodou oproti halogenům je horší viditelnost za mokra.Ale to je problém i u origo led světel.Za sucha svítí velmi dobře.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Je to len o zvyku. A za mokra prisvetlujem tam kde to ide hmlovkami, ktore maju mimochodom tu istu farebnu teplotu ako LED nahrady. Cize cca 6000K
Ahoj, na Aurise jednickovyho ty H11 taky objednas z odkazu, jen jim to hod do poznamky, ze chces H11..42 usd je vice nez slusna cena. Jinak 7G verze, ktera prisla na trh pred dvema rokama byl docela prevrat ve svitivosti a docela prekvapila i zivotnost, tak uvidime co ty F2 vydrzej, kazdopadne diky uzkemu telu je tam lepsi svitivost uprostred, coz u 7g a 5s chybelo.
Takze mozes objednat tuGFhifi píše:Jo,mám tam H11
https://www.aliexpress.com/item/Headlem ... eLevelAB=5
a takto bude vyzerat tvoj vyber pred zakupenim. Akurát nezabudni na to ,ze Ti colnica určo prirata este DPH a je lepsie ako to pojde postou a nie DHL.
Takze radsej si pockaj na dorucenie. Pri takejto cene pocitam ,ze to i tak pojde s cislom na sledovanie zasielky.
Všem, co používáte LEDky do halogenových světel přeji, aby proti vám jezdilo (hlavně za deště), co nejvíc takových dovedů, jako jste vy a oslňovali vás.
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
Děkujeme.tomikm píše:Všem, co používáte LEDky do halogenových světel přeji, aby proti vám jezdilo (hlavně za deště), co nejvíc takových dovedů, jako jste vy a oslňovali vás.
A dál...
Toyota Auris Hybrid Touring Sports 2016
A jaky je v tom rozdil?
lom jasne ostre ohraniceny...za deste? A jel jsi nekdy proti origo za deste? 

Ja si prisvietim este aj hmlovkami....tomikm píše:Všem, co používáte LEDky do halogenových světel přeji, aby proti vám jezdilo (hlavně za deště), co nejvíc takových dovedů, jako jste vy a oslňovali vás.
u tebe mě to vůbec nepřekvapuje...
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
- erwestquestworks
- Řidič
A až Tě potkám, tak dostaneš dálkama!farnell píše:Ja si prisvietim este aj hmlovkami....tomikm píše:Všem, co používáte LEDky do halogenových světel přeji, aby proti vám jezdilo (hlavně za deště), co nejvíc takových dovedů, jako jste vy a oslňovali vás.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Nejvic ale miluji ty, kterym sviti vzdy jedno svetlo nekam do nebe..to samy u origo ledek, takovyhle dementy zdravim rad biled dalkama
Jeden kodiaq s origo led nam tu jezdi, kde ridicova strana sviti nekam na letadla...