Ahojte,
na Celica facebooku se začala řešit teoretická příčina, kudy se dostává olej do vody (borec má asi KO hlavu... teď tady není důležité).
Někdo tam napsal o teorii, že na 3sge "bývá" někdy KO ten olejový kruhový vodní chladič - pochopil sme to tak, že je to "častá závada" ???
Jenže jsem o tom nikdy neslyšel, ani to nikde nečetl - víte někdo o tomto případu a máte kdyžtak nějaké fotky ?
Myslim že se to ani tady na foru neřešilo.
Mě se akorát probrousil výmněník v plynovém kotlu Vaillant a to po 10 letech a pravda ta žebra jsou jak z tvrdého papíru. Předpokládám že ten olejový chladič bude masivnější...
3sge - teoretická závada prasklého vodního chladiče oleje
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
3sge - teoretická závada prasklého vodního chladiče oleje
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Re: 3sge - teoretická závada prasklého vodního chladiče olej
Na fcb jsem mu tam psal no čím to bude.Za celou dobu jsem ani jeden ten vymeěník nevidel ruplej nebo netesnej.
Proud Owner of:
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jj, a právě tohle bych chtěl vidět1Akiro1 píše:Na fcb jsem mu tam psal no čím to bude.Za celou dobu jsem ani jeden ten vymeěník nevidel ruplej nebo netesnej.

Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Výměník jsem videl prasklej 3x a sám ho menil, stačí ho sundat, napojit jednu stranu okruhu na vodovocní baterii a na druhou dát hdici a trosičku přiskrtit aby kladla odpor, jakmile začne z olejové části tect voda je to jasné...
POkud auto delší dobu stojí navíc třeba jetě i bez vody, rado to prohnije..
POkud auto delší dobu stojí navíc třeba jetě i bez vody, rado to prohnije..