znáte někdo tuhle Toyota Celica ST?
znáte někdo tuhle Toyota Celica ST?
Prosím, znáte někdo tuhle Toyota Celica ST?
https://auto.bazos.cz/inzerat/81413012/ ... ica-ST.php
Chceme ji koupit. Jsou o ní nějaké informace?
Děkuji
Chceme ji koupit. Jsou o ní nějaké informace?
Děkuji
Kristoff
Re: znáte někdo tuhle Toyota Celica ST?
Moc děkuju, ano majitel je specifik
. Jsme objednáni do autorizovaného servisu na kontrolu, ať se na to podívají aspoň pro forma, než to koupíme. O měření komprese jsem s nimi mluvil, snad to zvládnou...

Kristoff
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ta poslední fotka je mě povědomá, není to někoho z klubu?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
U STcka se da i docela lehce poradit na co kouknout. Nebo dojedte ocenime hnedka 
Ups ted vidim cenu. Zmeril bych komprese a zbytek je uplne jedno

Ups ted vidim cenu. Zmeril bych komprese a zbytek je uplne jedno

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Takpřátelé, moc děkuji za rady a jen krátce pro info. Dnes jsme pro to auto byli a jak jsem psal, nechal jsem ho prohlédnout v servisu. Všechno bylo krásné (skoro žádná koroze, mírně prasklý výfuk - lze zavařit, silenblok na zadním závěsu vyměnit, palivové vedení u nádrže opravit, prostě nádhera), až do chvíle, kdy technik řekl "a teď ta horší zpráva"
V chladiči ani v v nádržce utekla chladící kapalina, takže netěsnost chladící soustavy nebo pumpa nebo !!! tesnění hlavy motoru nebo to nejhorší, prasklá hlava motoru (to ale skoro vyloučil)... Po krátké poradě jsme se rozhodli, že i s vidinou výměny těsnení hlavy motoru do toho půjdeme, cena se nám zdála velmi dobrá. Jediná podmínka, abychom to dovezli povlastní ose domů (360 km). To řekli, že by mělo jít. Poprosili jsme je, aby dolili kapalinu, červenou. Tak jsme se odebrali stranou za účelem definitivního potvrzení obchodu a najednoui delegace z dílny a že prý to dolili, nastartovali a při přidání plynu to z chladiče (otevřené víčko) začalo cákat, což prý znamená, že je to určitě minimálně těsnění hlavy. A že s tím dojezdem po vlastní ose to nebude tak jednoduché a že bychom každých 50 km museli stavět a dolít, počkat a pak jet dál. A jak jsem pochopil, stejně by nezaručili, že dojedem. No a protože jsme jen tací, co se v autech moc nevyznají, tak jsme to nakonec vzdali.
Kdybyste někdo věděl o slušné Celice ST, dejte nám vědět, prosím...

Kdybyste někdo věděl o slušné Celice ST, dejte nám vědět, prosím...
Kristoff
Whoops... Jak jsem řekl, nerozumím tomu, ale ten motor vypadá nějak takhle... (Příloha) Myslel jsem, že to 2000 je právě dvoulitr? A typ je ST 202, jestli si dobře pamatuji...
- Přílohy
-
- 23659829_1782895585056444_897407828_o.jpg
- (95.11 KiB) Staženo 2346 x
Kristoff
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
je to 2.0l ST202 jak píšeš, jen v tom inzerátu má chybu, taky jsem myslel že je to jen 1.8l, na kterou by byla cena 50tis docela vysoko, tady docela odpovídá asi stavu motoru

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Jo, kamarádi zlatí, ale kde brát a nekrást???!!! Celica v dobrém stavu za dobré peníze? V Čechách a na Moravě? Nám by stačila i obyčejná, nakonec nemusí být ani GT.
Kristoff
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Myslí že stání v garáži by jí moc neprospělo
To se mejlíš holomku blbej ...

-tim co sem napsal reaguju na nesmysly... a budu
Je to jouda...ale ne že ho zmlátíte
pak mi kdyžtak nechte aspoň ucho

-tim co sem napsal reaguju na nesmysly... a budu
Je to jouda...ale ne že ho zmlátíte

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++