Ahoj,
řešil se zde několikrát v různých tématech a dokonce i opakovaně, nicméně bych chtěl přidat pár dotazů...
Thermotimeswitchi (TTS) jsem nikdy nevěnoval zvláštní pozornost - věděl jsem o něm od začátku, co jsem se o 3sge začal uživatelsky zajímat, ale teď jsem začal řešit jak konkrétně palivo do sání rozprašuje. Pátý vstřik není napojen na žádnou jednotku ale pouze na napájení přes TTS, znamená to tedy, že je jeho design udělaný tak, že při provozním tlaku paliva stále "generuje nějakou benzínovou mlhu" ? Jak jinak by potom fungoval, pulzně asi těžko...
Thermotimeswitch - naposled a snad pořádně
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Thermotimeswitch - naposled a snad pořádně
- Přílohy
-
- ths.png
- (67.36 KiB) Staženo 1599 x
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Thermotimeswitch - naposled a snad pořádně
Spíná ho normálně ecu při startu (STJ) a jen po dobu několika sekund startu (STA)mlží. Teplota sepnutí je v manuálu,myslím to bylo pod -10st.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No, tak teda musím přiznat že jsem tím topicem převezl sám sebe
, protože jsem si toho vývodu pod x hvězdičkama * * * prostě nevšiml...
Ještě jsem si k tomu říkal co to je za blbost, aby to dávkovalo po dobu zahřátí mlhu a při poruše to utopilo motor benzínem bez možnosti řízení...
Díky za upřesnění.
Mám podezření, že toto čidlo je na mém současném motoru vadné a možná spíná až moc, jenže se mě krabička s čidlama jaksi "ztratila" a kupodivu se ztratila i bedna s hliníkovými vodními rozvaděči kde byla další čidla
, tak to budu dál testovat.
(protože je v názvu topicu napsáno "a snad pořádně" tak pro další přidávám pár malůvek)

Ještě jsem si k tomu říkal co to je za blbost, aby to dávkovalo po dobu zahřátí mlhu a při poruše to utopilo motor benzínem bez možnosti řízení...
Díky za upřesnění.
Mám podezření, že toto čidlo je na mém současném motoru vadné a možná spíná až moc, jenže se mě krabička s čidlama jaksi "ztratila" a kupodivu se ztratila i bedna s hliníkovými vodními rozvaděči kde byla další čidla

(protože je v názvu topicu napsáno "a snad pořádně" tak pro další přidávám pár malůvek)
- Přílohy
-
- kaltstartventil.png
- (194.74 KiB) Staženo 1571 x
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
On tím stářím a ne tak častým používáním rád prokapává. Já ho měl akorát na 4age a tam jsem ho zlikvidoval poté co jsem zjistil,že kape a problém se zimními starty nikdy nebyl.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Prosim? coooo že
kurva to je sexy graf....
čumim že kolben znamená něco v němčině... do teď sem si myslel že je to český... kolben-ka
a nemůžu to najít...
je tam kolben je taaam

Neee michalS je hustej ...

Je tam kolben
v levo nahoře... v pohodě

Neee michalS je hustej ...

Je tam kolben

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++