mám takový zajímavý problém...

Poslední dobou mě začali protijedoucí řidiči v noci problikávat. Říkal jsem si, kde může být problém, protože všechno bylo z mého pohledu OK (světla normálně na potkávačky, dálkáčema jsem nesvítil - kontrolka na palubovce off, i při zkusmo zapnutých dálkových světlech byl vidět z pohledu řidiče jasný rozdíl). Fakt mi bylo záhadou, co se jim nelíbí.
No, když se mi to stalo několikrát po sobě, tak jsem to dnes večer podrobně zkoumal na parkovišti a z čelního pohledu je vidět, že i při zapnutých potkávacích světlech levé světlo svítí permanentně na dálkové. Pravé je OK. To by asi vysvětlovalo, proč se to nelíbí protijedoucím řidičům

Jenže, co teď s tím? Měla by tam být pouze jedna následující "High/Low beam" žárovka:
HIR2 12V 55W PX22D
Hádám tedy, že přepínání potkávačky/dálkové bude pravděpodobně řešené změnou napětí přes nějaký regulátor napětí? Jenže, kdyby byl v prdeli, tak řeknu, že světlo nebude svítit vůbec. Fakt zvláštní.
Neřešil toto už někdo? Ten regulátor potkávačky/dálkové je někde v autě nebo přímo v té HIR2 žárovce? Mám zkusit vyměnit HIR2 žárovku?
Auto je Yaris HSD 2013 (3.generace).
Díky za tipy.