Klepání zadní nápravy po x-té

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Klepání zadní nápravy po x-té

Příspěvek od micron »

Pak sem našel kdyby někdo hledal na 6G ramena zadní, tak tady jsou... komplet. Na 5G sti GTi mam já, na 6G jsou tadyyyyy.... chyběj podélný, ale ty můžu sehnat... Tak a konec lisování :-)
nemůžu je najít... ale mam odkaz v práci... 4.500,- 4ks příčný.... hlavně že si cenově rozumíme--- no zejtra... najdu je... :roll: jsou schovaný... precizně 1.8 + 2.0 6G
ještě momentíček.. nemam prostě náladu... kapišto????????????????
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

moulis222 píše:Může prosím někdo poradit? Taky rány zezadu a když jsme auto dali na hever, tak to vypadá na gumy stabilizátoru. Ale na netu je nikde nemůžu sehnat. Prosím poradí někdo kde by šly sehnat nebo nějaký náhrady?
Nevim sice jakou máš generaci, ale jak na 5. tak i 6. jsem dozadu dával pouzdra z 1.gen Fábie, dělaj se v několika průměrech a pasujou skoro jako prdel na hrnec, navíc je maj všude skladem a za pár Kč. :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Garfield... zajímavý taky možnost... otázka je zkušenost, a taky jestli se s tim někdo chce "srát" s lisováním... a odlisováním že :-)
zajímaly by mě reference... po 2-3 letech... podle mě se to začne kvedlat znova :-) po 1/2 roce a těch možností je kde se to může začít "kvedlat" tam tam nebo tam nebo i tam? Noooo lepší bude asi kvalitnější řešení než jen Fobie... ALE JO I FOBIE může pomoct na chvíli :-) asi tak jako kdysi autovrakoviště.

Garfield: jo do podélných ramen těhlic se taky dávaj hyundee... ale ty jsou prověřený... fest.
fobii bych fakt nezkoušel...

Já tu mam system na 5G 1.6Sti/ 2.0 GTi kdy vás automechanik + STK budou mít rádi :-) a nic se kvedlat a hlavně ne vrzat nebude minimálně 5let.

A nebo tu je system na 6G 1.8 / 2.0 GTi a automechanik bude mít taky radost...
http://www.ebay.com/itm/CELICA-ST204-ST ... 2472257407
No tak zdroj je zde. možná že je prodal, ale má jich víc???
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Munashii
Člen Týmu

Příspěvek od Munashii »

Ahoj Microne, chtel bych se zeptat jestli stale mas ta skvela ramena na zadni napravu. Celde lita zadek v zatackach a boucha to tam jako prase. Predem diky za info :)
Toyota Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Mam pro 2 auta... komplety--- stačí cinknout 608354666 a prdel se uklidní :-) bude z ní dokonalá VIP prdelka--- :biggrin: jako když přišla na svět... REBORN... Nikdo nemůže zpochybnit dokonalost Micron systemu---- nikdo protože je prostě dokonalej. Ale jestli někdo chce o tom snad i polemizovat... můžeme se bobavit... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

micron píše:Mam pro 2 auta... komplety--- stačí cinknout 608354666 a prdel se uklidní :-) bude z ní dokonalá VIP prdelka--- :biggrin: jako když přišla na svět... REBORN... Nikdo nemůže zpochybnit dokonalost Micron systemu---- nikdo protože je prostě dokonalej. Ale jestli někdo chce o tom snad i polemizovat... můžeme se bobavit... :biggrin:
System je označenej a je perfektní.... + děkuji všem co ho maj a nenapsali mi to... děkuji vám... a sobě samozřejmě :biggrin: CELICA is 4 EVER :mrgreen:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

System je na cestě... musim zkusit Ebay jestli mi umožní zachránit život víc celicám.... otázka je za kolik... no řekněmeš jednou tolik? Nooo to je solidní... takže 12.000,- + za jedno pěkný auto? No je to asi málo... tak 15.000,- za fakt pěknou kárku... to by šlo... :bigups: a stejně by to působilo sockoidně :-) vzhledem k drzosti TOYOTY. Aleee nic není nemožné že... pomalu bych si tu hru zahrál...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Munashii> jak jsme si psali... dneska posílám a budu rád za reference... budeš naprosto spokojenej... a vlastně nebudeš chápat jak se auto chová jinak... jako nový... dej vědět až si automechanik "zalaboruje" Spokojenost + dokonalost to mě zajímá.... :wink: čirá radost z jízdy!!!----- prosím... je to Vaše.... Ne kurva je to Tvoje!!!! Užij si to kurva že jo.... :mrgreen: Tu jistotu a vyřaď nejistotu... :mrgreen: je čas bavit se perfekcionismem..... :biggrin: :angry: :wink:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

q ..... IQ
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... i-j50514h/
2 ks a máš to... vyhrál si :-)
Ta hra neni jednoduchá... musim se zapojit já, automatejcek a takovej mimo system... žE?

Nechte to bejt... Nechat to bejt kurva... :wink:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Munashii> už bys je měl mít... taková krásná krabice na sprchu... i s držáčkem... :biggrin: člověk když to nese má pocit že v tom má kulomet...
ObrázekObrázekObrázek
Munashii
Člen Týmu

Příspěvek od Munashii »

micron píše:Munashii> už bys je měl mít... taková krásná krabice na sprchu... i s držáčkem... :biggrin: člověk když to nese má pocit že v tom má kulomet...
Ano ano takovou krásnou krabici jsem ani nečekal :D dneska jsem vše potřebné odvezl k mechanikovi tak jsem zvědavej jak se s tím popere. Každopádně ti mockrát děkuju, myslím že Celica bude mít radost...a má peněžka se též bála originálních ramen :D
Toyota Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Munashii> vim že i 6.000,- zabolí... :biggrin: taky radši inkasuju než vydávám... aleeee je to směšná cena... však uvidíš! Sice to dělaj asi číňánci, ale fest kvalitně... tak to prostě je, už se toho hooodně naučili... tenhle produkt stejně jako spousta jiných nemá chybu, to už ověřený je létama praxe.
+ jestli máš ABS, bude tam mechanik muset na levý zadní rameno přivařit takovou konstrukci co je na bejvalým ramenu... to jen tak pro detail... ale to pochopí.

ps: já věděl že ta krabice se bude hodit... je geniální :-) hlavně to držátko :-)
ObrázekObrázekObrázek
Munashii
Člen Týmu

Příspěvek od Munashii »

Dávám na vědomí, že Micron system opravdu funguje, žádné bouchání, žádné cukání zadnice nic. Jediné co bouchá tak víko kufru (ale to s nápravou ASI nemá nic společného :D ). Tímto bych rád poděkoval panu Velkému Micronovi, že mě zbavil dlouhodobé vady na mé Celice a všem ostatním kteří stále váhají tak ===> neváhejte a berte :) (Menší pozitivní reklama ještě nikdy nikoho nezabila, tak snad se na mě nikdo nebude zlobit 8) )
Toyota Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Děkuju> Munashii .... fakt díky... nemá to chybu :alian: :banana: Málo-kdo napíše že je spokojen... ale zároveň nikdo nenapíše že je nespokojen... takže CAJK :-) Ale fakt děkuju.... :wub:

jinak na kufr zkus podložky gumový jako jsou pod repráky... nebo na nábytek... nacpeš to do díry kde má zaklapnout zobáček a měl by bejt klid... :-) Maj je ve scontu u kasy...
PS: Taky občas slyšim zámek kufru jak bouchá... chce to utěsnit... všechno :biggrin: máme stejný....
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Další na řadě je Cobrak> milá zpráva :-)
Čau Microne:) Tady Cobrák. Potkali jsme se před dvěma rokama na Smíchově před nádražím, fotil jsi mi celdu :) Dlouho jsem tu teď nebyl, protože celda je odstavená a čeká ji v dohledné době technická. Nicméně, proč ti píšu... Ty se nějak vyznáš v zadních silentblocích viď. Vím, že v origo to stojí skoro jako celé auto, ale nějak se dá ošmelit... Poradíš mi, jak a na kolik to vyjde pak? Díky moc :)

Pěknááá zpráva :-) to fakt potěšilo, že si někdo vzpomene a ví jak je to dlouho :-) přesně :-) wow :-)

odpověď:
Nooo nazdááár :biggrin: Ty vole 2 roky to kecáš :-) já mam za to že tak rok... max... to je v prdeli :-)
Jo mam komplety zadní ramena 6 kusů - 4 příčný a 2 podélný kdy tam jsou od výroby silentbloky... perfektní... už to mam asi přes 5 let? kurva já ani nevim jak ten čas běží :-) no prostě mam to taky, a má to asi min. 8 celic odemě... a nikdo si nestěžoval... dokonalý to prostě je.
žádná maxi práce pro automechanika... jen to prohodit. plugNplay.
Aby to ale bylo komplet, je potřeba kromě mých 6 ramen dokoupit:
2 silentbloky do těhlic- tedy do podélných ramen od Hyundaie... který pasujou perfektně a stojej pár kaček. (nejsou součástí podélných ramen)
+ 2 kolíky co se daj koupit od toyoty... nebo je někdo prodával na bazoši... ty kolíky jsou podstatný :-)
Aby celek fungoval perfektně.

No já mam momentálně jen 1 sadu 6 ramen doma, komplet. Vždycky si chci 1 sadu nechat, pro sichr... takže ta neni na prodej.
Jestli je opravdu chceš, neni problém, zejtra zavolám a objednám. Už sem neobjednával dlouho... tak snad všechno je.
Jinak cena je- byla 6000,- za těch 6 ramen se silentblokama. (4 příčný a 2 podélný), je možný že cena stoupla, neobjednával sem dlouho...
max ale 7.000,-
Stačí říct a objednám... + vysvětlim ty silentbloky do těhlic a "kolíky"...
Jinak ti řeknu, že auto pak nebudeš chápat :-) pojede jako nový :-) zadek drží fest brutálně.

PS: tenhle rok se nikdo neozval... všichni dělaj že jsou v pohodě :-) kecaj :-) Na každýho/ na každou 5g přijde řada... otázka je jestli budou ještě ramena, až se uráčej si vzpomenout. že... oddalovat to nemá smysl... Musej ven- to samý jako ti řekne třeba zubařka... neoddalujte to... stejně musí ven... :biggrin: Tak u 5g celic musej ven všechny silentbloky... všechny ze zadu. 12 jich je... 12 zoubků... :biggrin:
--------------------------------------------------------------------
+ Akiro chce taky... kolik jich mam tedy objednat? přidá se ještě někdo?

------------------------------------------------------------------------
Jen tak mimo celkem mě pobavil fogi pře několika dny, kdy se mě zeptal: " kolik má ta celica najeto? 260 000 + něco já jen "že mi pan K. řikal že mi asi prdnou nápravy..." Jak si na tohle přišel? pan K. byl kdysi muj automechanik kdysi... do tý doby než sem zjistil že neni schopnej identifikovat vrzání zadní nápravy... fůra let, mam jinýho, tomu patří resp. má prsty v celým autě. Pan K. tak k tomu si dávám auto jen na projetí STK. a ví prdlajs. Řikám, hele, a jak to jako myslel, vtipálek? Přední náprava je perfektní od výroby a zadní je renovovaná komplet... o co mu jako šlo? tou hláškou?
Asi měl podobný auto Celicu 5g co jí vyrazili z STK. mam dojem, ale vůbec netuší že já sem ten, co se stará právě o to aby celicy nikdy nikdo nevyrazil... aby se jen poklonili... fogi: aha: tak to byl možná vtip, a nebo prostě neví... "no neví lautr nic"... nebo to byl vtípek... ale nevhodnej.
I když je možný že jsou 5g se zadní nápravou v takovým stavu, že se jim i může "utrhnout". To možný je. Je jim jedno že to bouchá, vrže... až se to jednoho dne utrhne/ vykvedlá celý. Protože celej zadek tancuje... přitom má bejt pevnej, nemá se ani hnout i v zatáčkách.
Kdysi sem měl taky vyměklý zadní siláče... ono se dá jezdit... dá se si na to zvyknout, zadek se naklonil a "sklouznul se" o to je to hustá změna po instalaci nových ramen... jinej styl jízdy do zatáček... nemusí se čekat co zadní náprava udělá, jak zareaguje... prostě nijak... je jak prkno. ani se nehne... vůbec se o ní nemusí člověk zajímat... jen přesně kopíruje, nehne se ani o mm... žádnej náklon...atd. Prostě stabilita jak měla původně bejt. Skvělá stabilita, skvělej pocit, jistota v zatáčkách. Člověk si za ty léta na to že ten zadek "tancuje" zvyknul, o to to bylo zajímavější když sem pochopil že tak to bejt nemělo... mělo a má to bejt takhle. :bigups:
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“