důlky v kapotě
důlky v kapotě
Zdar,podařilo se mi shodit hliníkový žebřík na střechu,resp. na místo mezi dveřmi a střechou.Jsou tam bohužel 3 důlky,jakoby po kroupách i s poškozeným lakem(dočasně ošetřeno lak.tužkou).Neznáte nějakou firmu v Brně,která to opravuje a přibližnou cenu?Dík.
Re: důlky v kapotě
Vítej v klubu. Dneska jdu vytahovat jeden, co mi tam nechal nějaký debilní kretén, který neumí otevírat dveře. Jsem zvědavý, jak to dopadne.
V cenách jsou obrovské rozdíly. Dostal jsem nabídku od 500 včetně DPH do 1500 bez DPH.
V cenách jsou obrovské rozdíly. Dostal jsem nabídku od 500 včetně DPH do 1500 bez DPH.
* Toyota Auris TS 2017 Active Trend, 1.6 Valvematic
† Citroën C4 2012 Exclusive, 1.6 HDi, robotická převodovka
Za jeden důlek až 1500?
Bez DPH...
Tak jsem doma z opravy. Půl hodiny práce, 700 Kč a není tam vidět ani hovno. Čekal jsem horší výsledek, byla tam vyražená hrana dveří (dotyčný kretén si s tím musel dát práci), ale i to vytáhli. Za mě naprostá spokojenost.
Pošli fotky do několika karosáren, ať ti to nacení včetně doby práce. Fakt nevím, za co ta konkurence chtěla 1500 bez daně a 1-2 hodiny práce. Akorát u tebe to asi bude těžší, máš podřený lak, takže hrozí jeho poškození. Já měl lak zcela v pořádku.
Pošli fotky do několika karosáren, ať ti to nacení včetně doby práce. Fakt nevím, za co ta konkurence chtěla 1500 bez daně a 1-2 hodiny práce. Akorát u tebe to asi bude těžší, máš podřený lak, takže hrozí jeho poškození. Já měl lak zcela v pořádku.