já mám samej dobrej nápad =))) jen škoda, že se zápočty neznámkujou =( u Tebe bych zápočtovala jak divá... =DCharlieCh píše:Ale božínku, jsem už holt postarší pán a mám rád své pohodlíčko. Na druhou stranu je to s tím híííííluxem zatím nej....nápad. Kladné body pro Artie, zápočet na výbornou
Letní sraz =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Tomáš Novák
- Člen Týmu
Sakrasakra.....a co na to TheEagle, nechceš raději zápočtovat u něj, to víš, my ženatí....Artie píše:já mám samej dobrej nápad =))) jen škoda, že se zápočty neznámkujou =( u Tebe bych zápočtovala jak divá... =DCharlieCh píše:Ale božínku, jsem už holt postarší pán a mám rád své pohodlíčko. Na druhou stranu je to s tím híííííluxem zatím nej....nápad. Kladné body pro Artie, zápočet na výbornou

Ale vážně, za nás byly i klasifikované zápichy, možná nová doba - host vyhazuje číšníka, student profesora........

PS - vysokoškoláci, jsou i dnes klasifikované zápočty, nebo se tak rychle přibližujeme Emerice, že ani studenty neznámkujeme?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Na co Ty hned nemyslíšCharlieCh píše:Sakrasakra.....a co na to TheEagle, nechceš raději zápočtovat u něj, to víš, my ženatí....![]()
Ale vážně, za nás byly i klasifikované zápichy, možná nová doba - host vyhazuje číšníka, student profesora........![]()
![]()
a mnohdy to bylo usilovnější než zkouška, tak proto taková předešlá reakce.
PS - vysokoškoláci, jsou i dnes klasifikované zápočty, nebo se tak rychle přibližujeme Emerice, že ani studenty neznámkujeme?

Mno, jináč máme i klasifikované zápočty, ale my máme většinou zápočet (za seminárky, účast na cvičeních apod.; hodnocení Z(apočteno)/N(ezapočteno) ), zkoušky (ústně/písemně; hodnocení A-E) a kolokvia (teoreticky rozmluva s "kolegy" a vyučujícím na dané téma, prakticky je to cokoli =D; hodnocení P/N)... =))) taaaac...a ted jsi v obraze

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jděte si tlachat jinam, tady se řeší letní sraz, že jo, Artie??? tak kde jsou nějaký info??? co??

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Můj topic - můj offtopic! Já krafání podporuju =))) Info budu dávat do prvního příspěvku... 
Jináč info není, páč ta kamarádky kamarádka se neozývá, peče na ní, taxe mi ptá jinde na to letiště =) ale jinak práci už by tam měla mít jistou snad =))) takže teď už jen letiště a vymyslet datum...

Jináč info není, páč ta kamarádky kamarádka se neozývá, peče na ní, taxe mi ptá jinde na to letiště =) ale jinak práci už by tam měla mít jistou snad =))) takže teď už jen letiště a vymyslet datum...

- myšák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letní sraz =)
ahojte
rád bych se zůčastnil vašeho letního srazu, ale nemám bohužel takovou pořádnou káru jako vy třeba někteří ostatní
.. jinak se zatim mejte
rád bych se zůčastnil vašeho letního srazu, ale nemám bohužel takovou pořádnou káru jako vy třeba někteří ostatní