Letní sraz =)

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

Jedem?! =) (úplně předběžně a teoreticky =) )

Jo, jel/a bych =)
14
54%
Ne, neláká mě...
3
12%
Uvidí se, podle toho, jak se vyspim =)
5
19%
Jel/a bych, ale ne pod stan =)
3
12%
Nějaká jiná možnost - viz. diskuse =)
1
4%

Celkem hlasů: 26

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

CharlieCh píše:Ale božínku, jsem už holt postarší pán a mám rád své pohodlíčko. Na druhou stranu je to s tím híííííluxem zatím nej....nápad. Kladné body pro Artie :D , zápočet na výbornou :wink:
já mám samej dobrej nápad =))) jen škoda, že se zápočty neznámkujou =( u Tebe bych zápočtovala jak divá... =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Libas
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

nazapomeňte na JDM Meeting, viz níže v Tuning srazech
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Libas píše:nazapomeňte na JDM Meeting, viz níže v Tuning srazech
:roll:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Tomáš Novák
Člen Týmu

Příspěvek od Tomáš Novák »

noo to se podívejme tak už sme skoro tři tak to nepokaž Charlie :banana: a to není ještě konec :twisted: doufám že vyjde počásko
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Mno...budem muset sehnat někoho s Hiluxem...nezná někdo někoho takového?! Obrázek
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Artie píše:
CharlieCh píše:Ale božínku, jsem už holt postarší pán a mám rád své pohodlíčko. Na druhou stranu je to s tím híííííluxem zatím nej....nápad. Kladné body pro Artie :D , zápočet na výbornou :wink:
já mám samej dobrej nápad =))) jen škoda, že se zápočty neznámkujou =( u Tebe bych zápočtovala jak divá... =D
Sakrasakra.....a co na to TheEagle, nechceš raději zápočtovat u něj, to víš, my ženatí.... :D

Ale vážně, za nás byly i klasifikované zápichy, možná nová doba - host vyhazuje číšníka, student profesora........ :D :D :D a mnohdy to bylo usilovnější než zkouška, tak proto taková předešlá reakce.

PS - vysokoškoláci, jsou i dnes klasifikované zápočty, nebo se tak rychle přibližujeme Emerice, že ani studenty neznámkujeme?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

CharlieCh píše:Sakrasakra.....a co na to TheEagle, nechceš raději zápočtovat u něj, to víš, my ženatí.... :D

Ale vážně, za nás byly i klasifikované zápichy, možná nová doba - host vyhazuje číšníka, student profesora........ :D :D :D a mnohdy to bylo usilovnější než zkouška, tak proto taková předešlá reakce.

PS - vysokoškoláci, jsou i dnes klasifikované zápočty, nebo se tak rychle přibližujeme Emerice, že ani studenty neznámkujeme?
Na co Ty hned nemyslíš ;)

Mno, jináč máme i klasifikované zápočty, ale my máme většinou zápočet (za seminárky, účast na cvičeních apod.; hodnocení Z(apočteno)/N(ezapočteno) ), zkoušky (ústně/písemně; hodnocení A-E) a kolokvia (teoreticky rozmluva s "kolegy" a vyučujícím na dané téma, prakticky je to cokoli =D; hodnocení P/N)... =))) taaaac...a ted jsi v obraze ;)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Spasibo, slječna Artie :D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

CharlieCh píše:Spasibo, slječna Artie :D
ráda jsem Ti pomohla zorientovat v dnešním světě Obrázek
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

No páni, to je skok - že školních lavic do světa... :D :D :D jo a mimochodem, s tím myšlením, na co hned nemyslím, když vlastně napíšu totéž co ty???
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Jáááá...?! Na nic Obrázek
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Jak ty, ptal jsem se, na co hned nemyslím jáááá........... :D :D :D :D :D :D :D :D
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

jděte si tlachat jinam, tady se řeší letní sraz, že jo, Artie??? tak kde jsou nějaký info??? co?? ;) :P
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Můj topic - můj offtopic! Já krafání podporuju =))) Info budu dávat do prvního příspěvku... Obrázek

Jináč info není, páč ta kamarádky kamarádka se neozývá, peče na ní, taxe mi ptá jinde na to letiště =) ale jinak práci už by tam měla mít jistou snad =))) takže teď už jen letiště a vymyslet datum...
myšák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Letní sraz =)

Příspěvek od myšák »

ahojte
rád bych se zůčastnil vašeho letního srazu, ale nemám bohužel takovou pořádnou káru jako vy třeba někteří ostatní :( .. jinak se zatim mejte
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“