Čirá světla a blinkry přední

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
1Akiro1
Řidič

Čirá světla a blinkry přední

Příspěvek od 1Akiro1 »

Zdar chci si udelat radost na vanoce a Micron na me kasle neodpovida.Je tu nekdo kdo mi muze splasit cire blinky a nova zadni svetla?
Proud Owner of:

Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
1Akiro1
Řidič

Re: Čirá světla a blinkry přední

Příspěvek od 1Akiro1 »

What?Golf mk4?
Proud Owner of:

jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

No co si cakal?
Okrem toho , ze si v sekcii celica (celkom fajn indicia, ale zda sa ze nestaci) netusime o ake auto ide. Mozno polovica fora ta pozna , alebo tvoju celdu, ovsem stale je tu druha polovica, ktora nie :D
Co tak konkretnejsie?
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
1Akiro1
Řidič

Příspěvek od 1Akiro1 »

Jeee to se omlouvam zmizel mi podpis......Celica 5g
Proud Owner of:

Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

hledej na netu, na ebay určitě, ale dlouho byly i na aukru, výrobce DEPO, boční mají někde v internetové prodejně tuning dílů, to už dohledáš

nová zadní? v toyotě :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Čirý světla:
http://aukro.cz/predni-svetlo-toyota-ce ... 95017.html
Když se toho borca poptáš, podle mě ti z Polska sežene i ty přední čirý blinkry. Je s ním rozumná řeč. Já od něj ty hlavní čirý světla loni kupoval.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
1Akiro1
Řidič

Příspěvek od 1Akiro1 »

Napsal jsem mu tak uvidim Diky panove
Proud Owner of:

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Micron má spoustu práce se stěhováním svýho harampádí... no prostě se těšim na to až nebudu muset nic řeshit a jen se budu o všechny starat... :biggrin: Ne fakt jako potřeboval sem rekonstrukci koupelny na extra brutálně designovou... a už to je.... takže se pozvolna přestěhuju... a začnu fungovat pomalu jako kdysi... protože tady bych zehnil... zaživa bych zehnil...
Jenže micron nerad mění starý za nový... má rád to i to... I když ten starej bejvák nenávidí.. tak ho má i trochu rád... i když je to jedna velká deprese... a psycho... stejně se tam dobře spalo...
takovejch let... ale je to jedna velká deprese... už jen ten komickej boj o parking... tady to jde do řiti. Prostě přemnoženo... a byl nejvyšší čas... :biggrin:
Je to tu "přestředostřeštěno" a bude hůř..... asi tak nějak... ciao amigos :biggrin:
Naopak se budu tim bavit jak to tam kde sem byl hnije... a jak se nedá nikde zaparkovat... lidi jsou prostě přemnožený někde... a bylo by potřeba je nějak jaksi nooo zdecimovat aby se tam kam chtěj NEvešli... :biggrin:
Ne je to tu už fakt drsný... já se tim bavim... poslouchám si hudbu a musim mít puštěný pozičky... jinak mi autoradio vypálí oči... jenže ty jelimani si snad myslej že hodlám opustit prostor??? neeeee to snad neeee :biggrin: Ale je to drsný takhle vidět tak 20 lidí co hledaj místo na parking, a jen svítící micron... a jinak ani hovno... neee pryč odsud... tady se začnou časem lidi i mlátit za parking :-) tomu věřim :-) tady je to definitivní konec... prostě přemnoženo...

Jinak mě nezajímaj zadní lampy ani postranní... můžu splashit přední čirý blinkry do nárazníku a přední čirý pozičky... DEPO... ps platí se předem... :biggrin:
chceš číslo účtu? stačí říct... 1ničko mam i další info kde přesně jak a co sehnat... ale to záleží na komunikaci.
a ano nemam na blbiny čas teď zrovna fakt ne... ale ten čas bude-- na každýho když do mě nejebe se dostane :biggrin:
Musíš pochopit že sem se musel přestěhovat do prostor, kam středočeši se nedostanou... ani venku by jim nevyhovovaly... ty prostory... prostě se potřebuju zbavit ZÁCPY středočechů.... těch zmrdů.... kterých se snaží se zbavit celá PRAHA... je jich jak sraček... a systematicky ucpávaj Prahu... S kundy náplava... vlastně jsou to jakoby migranti... jojo :bigups: zasraný migranti
Ale až tohle bouchne tak já se budu čvachtat ve vaně... a je mi to u prdele... protože na to jebu... :biggrin: :biggrin: !!!!!!!!!já sem nikoho nezajímal a nezajímá mě to... fuck off!!!! zmrdi

Ale jestli se někomu zdá že nemá smysl u mě kupovat světla... ne máš pravdu nemá... já se zabejvám hlavně zadníma ramenama... to smysl má... a ty si nekoupíš jinak než přeze mě... tak to je... nebo si vem jen náhradní gumy a lisuj si jen si lisuj ty natvrdý.... ale světla nejsou pro mě podstatný... ty jsou podstatný jen pro mý auto, ne pro tvoje...

Nebo sem pošli fotky proč by měly bejt světla podstatný i pro tebe... třeba změnim názor... nejde o to něco chtít... ale odůvodnit to... fotka stačí...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
1Akiro1
Řidič

Příspěvek od 1Akiro1 »

Ty ciry pozicky me zajimaj tez.Musim to uz vsechno vymenit.Blinkry hnusny na svetlech prasklina a me sere kazda drobnost to sami pozicky mala prasklinka ten predemnou nevim co s tim delal XD.
Proud Owner of:

1Akiro1
Řidič

Příspěvek od 1Akiro1 »

micron píše:Micron má spoustu práce se stěhováním svýho harampádí... no prostě se těšim na to až nebudu muset nic řeshit a jen se budu o všechny starat... :biggrin: Ne fakt jako potřeboval sem rekonstrukci koupelny na extra brutálně designovou... a už to je.... takže se pozvolna přestěhuju... a začnu fungovat pomalu jako kdysi... protože tady bych zehnil... zaživa bych zehnil...
Jenže micron nerad mění starý za nový... má rád to i to... I když ten starej bejvák nenávidí.. tak ho má i trochu rád... i když je to jedna velká deprese... a psycho... stejně se tam dobře spalo...
takovejch let... ale je to jedna velká deprese... už jen ten komickej boj o parking... tady to jde do řiti. Prostě přemnoženo... a byl nejvyšší čas... :biggrin:
Je to tu "přestředostřeštěno" a bude hůř..... asi tak nějak... ciao amigos :biggrin:
Naopak se budu tim bavit jak to tam kde sem byl hnije... a jak se nedá nikde zaparkovat... lidi jsou prostě přemnožený někde... a bylo by potřeba je nějak jaksi nooo zdecimovat aby se tam kam chtěj NEvešli... :biggrin:
Ne je to tu už fakt drsný... já se tim bavim... poslouchám si hudbu a musim mít puštěný pozičky... jinak mi autoradio vypálí oči... jenže ty jelimani si snad myslej že hodlám opustit prostor??? neeeee to snad neeee :biggrin: Ale je to drsný takhle vidět tak 20 lidí co hledaj místo na parking, a jen svítící micron... a jinak ani hovno... neee pryč odsud... tady se začnou časem lidi i mlátit za parking :-) tomu věřim :-) tady je to definitivní konec... prostě přemnoženo...

Jinak mě nezajímaj zadní lampy ani postranní... můžu splashit přední čirý blinkry do nárazníku a přední čirý pozičky... DEPO... ps platí se předem... :biggrin:
chceš číslo účtu? stačí říct... 1ničko mam i další info kde přesně jak a co sehnat... ale to záleží na komunikaci.
a ano nemam na blbiny čas teď zrovna fakt ne... ale ten čas bude-- na každýho když do mě nejebe se dostane :biggrin:
Musíš pochopit že sem se musel přestěhovat do prostor, kam středočeši se nedostanou... ani venku by jim nevyhovovaly... ty prostory... prostě se potřebuju zbavit ZÁCPY středočechů.... těch zmrdů.... kterých se snaží se zbavit celá PRAHA... je jich jak sraček... a systematicky ucpávaj Prahu... S kundy náplava... vlastně jsou to jakoby migranti... jojo :bigups: zasraný migranti
Ale až tohle bouchne tak já se budu čvachtat ve vaně... a je mi to u prdele... protože na to jebu... :biggrin: :biggrin: !!!!!!!!!já sem nikoho nezajímal a nezajímá mě to... fuck off!!!! zmrdi

Ale jestli se někomu zdá že nemá smysl u mě kupovat světla... ne máš pravdu nemá... já se zabejvám hlavně zadníma ramenama... to smysl má... a ty si nekoupíš jinak než přeze mě... tak to je... nebo si vem jen náhradní gumy a lisuj si jen si lisuj ty natvrdý.... ale světla nejsou pro mě podstatný... ty jsou podstatný jen pro mý auto, ne pro tvoje...

Nebo sem pošli fotky proč by měly bejt světla podstatný i pro tebe... třeba změnim názor... nejde o to něco chtít... ale odůvodnit to... fotka stačí...
AD.Microne mas jeste tu kapotu cervenou pelne v rohu pokojicku?
Proud Owner of:

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Kapotka tu je... pořád
:biggrin: perfektní stav asi mi bude chybět to jak se probudim z pekla a najednou vidim ty žábry a sosáček :-) asi málokdo to vidi po probuzení... ale člověka to probudí :-) rozesměje ten artefakt :-)
Teď jí budu muset přestěhovat do druhýho bytu... ale už nebude v ložnici :-) ale cena je prostě 7.000 jinak nemam důvod jí prodávat... časem bude cena růst... prostě 7 a bez debat.
sice něco na tom vydělám 1/2 ale stejně je to nesmysl to prodávat.... 1/2 je málo... počkal bych si až cena tý kapoty bude tak 27000 :bigups: a to se vyplatí :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
zaki1
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaki1 »

Tak dělal jsem renovaci světel a pak jsem předělal auto do led žárovek komplet . Tady je malá ukázka renovace https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing a tady led žárovky https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing a svítí to skutečně dobře .
Toyota Celica T23 2001 USA Automat Obrázek

Toyota Previa II 2003 115 Kw 2AZ-FE Obrázek
brutusman
Člen Týmu

Příspěvek od brutusman »

zaki1 píše:Tak dělal jsem renovaci světel a pak jsem předělal auto do led žárovek komplet . Tady je malá ukázka renovace https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing a tady led žárovky https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing a svítí to skutečně dobře .
Ahoj, jaké konkrétní ledky jsi použil? Já už vyzkoušel dva různé typy a nic moc, v noci to svítí málo, hlavně potkávačky H7.
zaki1
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaki1 »

Tak led žárovky , jsem použil jak H7 , tak HB3 tyto https://www.aliexpress.com/item/2x-High ... 276.Ns4KNX . Hlavně si musíš dávat pozor , jak kvalitní čip to má . Na tom závisí kvalita a svítivost . Já mám s čipem XHP-70 , ten by měl být zatím nejkvalitnější , ale taky nejdražší . Toto je zatím co jsem našel nejlevnější sada s tímto čipem . Ještě je s kvalitou na tom dobře čip XHP-50 . https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... ext=XHP-50 . Tyto sady jsou o něco levnější , ale taky svítí dost dobře . Prostě k halogenkám se to nedá srovnat . :D
Toyota Celica T23 2001 USA Automat Obrázek

Toyota Previa II 2003 115 Kw 2AZ-FE Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem tak narazil z čista-jasna na DEPO čirý lumpy do vyklápěček... na 5/4g wow tak to čumim, já je kupoval kdysi za cca 2500,- s E certifikací přímo z Taiwanu, jsou dokonalý, jedny mam schovaný :-) nebylo easy je sehnat... ale jsou tu... a za pár švestek... nechápu kde se tu vzaly... ale za tu cenu doporučuju do zásoby :-) nemaj chybu, dokonalá kvalita! Lehký-plast, nikdy nezreznou, sklo je ultra tvrdý a celá konstrukce je dokonalá--- šajněj fest solidně. Cena je zbytečně nízká, nic lepšího totiž neexistuje.
https://auto.bazos.cz/inzerat/86287430/ ... mm-s-E.php
ne neprodávám je já, ale reklamku si zasloužej, nechápu kde je ten borec splašil? krásný kukadla... veselý... TOP CLASS za 1200,- hooodně solidní diamanty. s originálama Koito, nebo komedií Autopal neporovnatelný... "prostě nová dimenze vidění", budete čučet :-)
+ klidně ať si tam dá tyhle fotky... má muj respekt... že tohle sehnal... jojo. Nejkrásnější kukadla pro celicy. :bigups:
Obrázek

Obrázek

Zároveň ale zmizely crystal clear pozičky... na Ebay ani kousek... jedny mam náhradní, ale ty by byly fakt fest drahý :-) Někde možná jsou další, ale kde :-) vyprodáno.
Akiro mi sebral náhradní mlhovky DLAA, musim doplnit zásobu :-) aby nezmizely jako pozičky... člověk má pak takovej světelnej klid :-)
https://www.ebay.com/itm/DLAA-Universal ... 1862990516
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“