Ahoj všichni,
nedávno jsem koupil T23, a nyní na ní potřebuju doladit nějaké detaily. Konkrétně se mi nelíbí středový panel, který celkově kazí dojem, když nastoupím do auta...
Proto bych tam chtěl dát nějaký LCD display, ideálně i s couvací kamerou. Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto, hlavně co se týká instalace atd.?
Našel jsem např. tento:
Fit for Toyota Dash Stereo Car DVD Player GPS Navigation iPod SD Radio+Camera
Ale nebráním se i jiným variantám. Bude to hodně komplikované to tam nainstalovat? Ptám se, ať mi to potom neleží zbytečně doma. Děkuji.
LCD panely do T23
- zaki1
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: LCD panely do T23
Cauki
Pokud to bude přímo na toyotu , tak není problem to vyměnit . Mám to na Previi a je to v pohodě . Pasovalo by mě to i do celdy , ale budu tam montovat tablet , tak to bude jiné .
Pokud to bude přímo na toyotu , tak není problem to vyměnit . Mám to na Previi a je to v pohodě . Pasovalo by mě to i do celdy , ale budu tam montovat tablet , tak to bude jiné .
Toyota Celica T23 2001 USA Automat 
Toyota Previa II 2003 115 Kw 2AZ-FE

Bylo by to koupeno přes ebay.. když ten název (tučně) zkopíruješ a vložíš do google, tak by to měl být hned ten první odkaz.. píšou tam, že je to i na Celicu, takže rozměry by měly pasovat.. akorát nevím, jak složité je to s instalací, resp. zprovoznění zadní kamery + kudy vést dráty atd. vůbec nemám představu, tak abych využil všechny funkce..zaki1 píše:Cauki
Ty jsi z UB? Zdraví tě Celica ze Zlína..

- zaki1
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No vidím , že to na toyotu je , tak to nebude problem to tam dát . Redukce na propojení tam máš taky , tak to bude v pohodě . S tou kamerou to bude trochu horší , ale taky tam půje . Mám ji tam taky , sice jinou ale taky na SPZ .
Vidím , že to je na Windows CE 6.0 . No já už bych to řešil tímto rádiem .https://www.aliexpress.com/item/Quad-Co ... 355.w8nHEX Je sice dražší , ale má Android 6 . Na Android máš spoustu aplikací , na komunikaci s autem .
Jinak zdravím do Zlína . Kdybys něco potřebovat , tak nejsme daleko od sebe .
Vidím , že to je na Windows CE 6.0 . No já už bych to řešil tímto rádiem .https://www.aliexpress.com/item/Quad-Co ... 355.w8nHEX Je sice dražší , ale má Android 6 . Na Android máš spoustu aplikací , na komunikaci s autem .

Děkuju za tip, ještě to promyslím... na aplikace si moc nepotrpím ani v mobilu, tak by mi do auta stačilo nějaké DVD, couvací kamera, rádio... což by ten Windows mohl zvládnout.zaki1 píše:No vidím , že to na toyotu je , tak to nebude problem to tam dát . Redukce na propojení tam máš taky , tak to bude v pohodě . S tou kamerou to bude trochu horší , ale taky tam půje . Mám ji tam taky , sice jinou ale taky na SPZ .

Tiež by som sa osobne vyhol zariadeniam pod Windows.
Mal som ho na mobilnom zariadení a bola to čistá tragédia
A s podporou to bude tiež najskôr bieda.
Prikláňam sa skôr k Androidu.
Mal som ho na mobilnom zariadení a bola to čistá tragédia
A s podporou to bude tiež najskôr bieda.
Prikláňam sa skôr k Androidu.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
- zaki1
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Výměna rádia za tablet .
- Přílohy
-
- 20170618_045621.jpg
- zesilovač
- (403.12 KiB) Staženo 2008 x
-
- 20170324_045902.jpg
- tablet místo rádia
- (466.34 KiB) Staženo 2008 x

Nějaké podrobnosti k tomu tabletu?
))

- zaki1
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Je to Lenovo TAB 7 . Má slot na dvě sim karty a nebo se do te druhé dá dat paměťovka . Já používám obě dvě na simku . Jedna je na telefonování a druhá na internet . Tady mám nový Launcher a celkem se zdá být dobrý . https://drive.google.com/file/d/0B9ykrA ... sp=sharing . Ještě to není úplně dodělaný , ale bude se na tom pracovat .