Zadok mi príde taký uhladenejší, na tom súčasnom tie svetlá dosť vystupujú. Grafika zadných svetiel zostala tá sa mi aj na súčasnom modeli dosť páči.
K tomu predok z Priusu, to je už trochu dosť na mňa
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
Ten zadok je porovnateľný s terajším Aurisom, ale ten predok? Prečo? Ako Toyota je "manželstvo z rozumu", ale predsa, nemusím si rovno brať najhoršiu vyzerajúcu dievčinu z dediny. Dúfam, že je to len prototyp, ktorý ostane prototypom.
I já si zateoretizuju. Všimněte si druhé fotky, na kolech je 3/4 otáčky vzorek špinavý, zbytek čistý. Jakoby to dali na hever, opucovali kola a pak s tím museli do finální pozice ještě šibovat. Pak co ty trčící šrouby pod zadní nápravou, a není vedení výfuku trochu nízko? Chromovaný brzdový třmeny? Proč je druhá fotka s puštěnýma světlama, když první není? Taky jsem koukal na starší fotky toho maskovance s bílýma zavináčema, ty tvary tam jsou. Nicméně třeba zrcátka jsou na nových fotkách níž (to platí i v porovnání těch zimních fotek okartonovaného kusu)
Podle mě tohle jsou fotky reálnýho objektu (nikoliv render), ale pravděpodobně ještě ne finálního provedení, spíš to vypadá na jeden kus nastrojenej pouze pro účely těch fotek. Na zmatení nepřítele.
No, stejně nezbývá nic jiného, než si počkat. Pak se uvidí. Už se mi ale pár krát stalo, že jsem viděl foto a moc se mi to nelíbilo. A pak v reálu jen byl docela příjemně překvapen. Ale i obrácená varianta není vyloučena.