Rav Hybrid
Rav Hybrid
Zdravim vsechny Ravtaky...jsem rad ze se budu moct pridat do vasi rodiny...jsem cekatel a uz se nemuzu dockat...jeste asi mesic...uz jsem z toho na prasky...ne ze bych byl s mojim Nissanem Murano az tak nespokojenej,ale ta spotreba 15litru je likvidujici i kdyz jsem si ho poridil diky tomu ze jsem videl polovicni naklady diky provozu na LPG...chyba lavky..uz nikdy vice ...byl jsem u dealera a svezl jsem se s Ravkou v hybridu a doslova me to dostalo do kolen...Mura mela 234koni ale to se fakt neda srovnat..na trochu vetsi hluk pri plnem plynu jsem zvykly tez,pac Mura ma asi podobnou prevodovku {neni vubec poznat razeni automatu} ...budu moc rad kdyz me date par typu co se tyce jizdy s hybridem...rad jezdim svizne ale neni to o tom ze musim mit plyn na podlaze..rad se koukam na spotrebu ale neni to jen o ni...to ticho v te Ravce me doslova sokovalo,musel jsem se zeptat jestli to ma strat/stop system,protoze kdyz jsem zastavil tak v tom aute nebylo slyset nic nez muj zrychleny dech...vim ze pisu trosku chaoticky,ale je to pravdepodobne tim jak se uz nemuzu dockat..prvni noc po zkusebni jizde sem nemohl ani usnout a to myslim vazne a ze jsem mel za muj zivot aut nespocetne...jsem Husakovo dite a zacinal jsem se Skodou 110,to jen pro predstavu...tak snad me prijmete do sve Ravtacke naruce...opravdu hltam vsechny recenze a videa...a jeste musim podotknout ze jsem si ji objednal v nemecku,pac mam dve obcanstvi takze pro me byli 3mesice cekacky schudnejsi nez pul roku
...mnoho suprovych zazitku a kilometru bez nehod